Faurecia, arhitectul scaunului auto.

Faurecia, arhitectul scaunului auto.

F1Grup francez, activ în industria automotive, cu sediul lângă Paris-Nanterre, Faurecia furnizează soluţii în domeniul ingineriei, al componentelor auto, fiind un partener cheie pentru producătorii de automobile. Își menţine statutul de lider pe piaţa internaţională pentru fiecare dintre cele patru grupuri de afaceri: Automotive Seating (Scaune Auto), Emissions Control Technologies (Tehnologii pentru Controlul Emisiilor de Gaze), Interior Systems (Sisteme de Interior), Automotive Exteriors (Sisteme de Exterior).
Cu 95.000 de angajaţi, Faurecia este prezentă în 34 de ţări, deţinând 320 de fabrici și 30 de centre de dezvoltare.
În România, Faurecia este prezentă în 4 orașe: Tălmaciu și Râmnicu Vâlcea (Divizia de Scaune Auto), Pitești (Divizia de Sisteme de Interior) și Cra­iova (Tehnologii pentru Controlul Emisiilor de Gaze).
Bazându-se pe inovaţie și tehnologie, Faurecia optimizează continuu performanţa serviciilor oferite către clienţii săi în termeni de confort, siguranţă, calitate și protecţia mediului.
Viziunea Faurecia este de a deveni lider global în fiecare dintre liniile noastre de produse. Vom face acest lucru concentrându-ne pe satisfacţia clientului, devenind referinţe pe piaţa de echipamente pentru cei mai importanţi producători de automobile. Scopul nostru ţintește o creștere rapidă în cadrul pieţei de specialitate și o profitabilitate durabilă. Ne străduim pentru perfecţiunea tehnică și suntem inspiraţi de pasiunea pentru automobile.

Recunoscut drept un arhitect al scaunului auto, Faurecia excelează în proiectarea și fabricarea componentelor acestuia: cadre, piese, spumă, huse pe care ulterior le asamblează în scaune complete, livrate în cel mai scurt timp clienţilor (33 dintre fabricile producătoare de scaune livrează către clienţi în sistemul „Just in time”).
Faurecia Seating Tălmaciu a fost înfiinţată în anul 2003. Cei 1.300 de angajaţi ai fabricii produc husele unora dintre cele mai cunoscute modele de mașini: Audi, BMW și Peugeot. Anul acesta, avem marea onoare de a fi unicii furnizori de huse pentru mașina anului 2014 din Europa – modelul Peugeot 308.

Știaţi că…
• 1 din 4 mașini produse la nivel mondial poartă amprenta Faurecia?
• Mașinile, care au husele produse de Faurecia Tălmaciu într-o lună, pot fi parcate pe o lungime de 141 de km?
• În 2015 vom deschide o nouă fabrică în Râmnicu Vâlcea?

CONTACT: SC Faurecia Seating Talmaciu SRL, DN7 Km 256+836, Contact: resurse.umane@faurecia.com, www.faurecia.com

F5

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?