În fiecare zi, Super Mamma

  • 0 comentarii

În urmă cu mai bine de 12 ani, conceptul Super Mamma s-a materializat odată cu deschiderea primei locații. Am gândit un restaurant cu servire rapidă, un brand 100% sibian. Astăzi, sunt 5 locații Super Mamma, iar în 4 dintre ele servim mâncare gătită. Este cel mai mare lanț de restaurante cu servire rapidă din oraș, un cadru familiar sibienilor, indiferent de locaţia pe care o aleg și un loc bine venit pentru turiștii care vizitează Sibiul. Pentru noi, Super Mamma a fost și rămâne o provocare, pentru că ne-am propus, încă de la început, ca valoarea, calitatea și gustul bun să conteze întotdeauna pentru noi.
Ne-am axat pe un meniu echilibrat, în care preparatele să fie gătite cu ingrediente proaspete. La Super Mamma, meniul este diversificat și se poate opta pentru oricare dintre cele 3 mese principale ale zilei: de la micul dejun preferat de cei care își încep serviciul dimineața devreme, prânzul atât de necesar pentru menținerea sănătății, cu feluri principale și garnituri, până la cină. În meniurile noastre găsiți salate, sandwich-uri și preparate de tip fast food perfecte pentru pauzele tinerilor, deserturi și răcoritoare naturale. Cei peste 170 de membri ai echipei Super Mamma prepară și servesc zilnic peste 3.500 de porții de mâncare. În tot acest timp, am reușit să păstrăm un echilibru corect în raportul calitate – preț. Sibienii au simțit deschiderea noastră și ne-au răspuns cu apreciere și fidelitate, iar pentru asta, le mulțumim.

Petreceri pentru copii în oricare dintre locații

Ne adresăm tuturor: celor care lucrează, familiilor care au copii, grupurilor de prieteni, tinerilor și chiar celor pe care noaptea îi prinde în oraș și simt nevoia să mănânce. Locația de pe Calea Dumbrăvii are program NON STOP.  În locurile unde se servește masa nu se fumează, dar vara vă puteţi bucura de pauza de ţigară pe terasele a 2 locaţii: de pe Bălcescu sau din Parcul Astra. O mare bucurie este pentru noi să oferim părinților spațiul și posibilitatea de a dărui celor mici zile de naștere pe care să nu le uite. Este momentul în care transformăm locația aleasă într-o lume colorată și plină de veselie, pentru ca cei mici și invitații lor să simtă marele eveniment. Creăm o atmosferă de magie, plină de surprize, cu baloane, jocuri și competiții, pictăm fețișoarele și îi lăsăm să se bucure în voie.

CONTACT:

Str. Dr. I. Raţiu 2A, 07:30-20:00,
Str. N. Bălcescu 6, 07:00-24:00,
Calea Dumbrăvii 39, NON-STOP,
Piaţa Unirii 10, 07:00-24:00,
Str. Electricienilor 1, 07:00-24:00

www.supermamma.ro 

 

noiembrie 7, 2015

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...