Fritzmeier – fiecare zi, o nouă provocare. Produs în Sibiu

Fritzmeier – fiecare zi, o nouă provocare. Produs în Sibiu

Fritzmeier este o companie cu o istorie veche de aproape un secol, care astăzi se impune pe piaţă ca o companie high-tech producătoare de metale și materiale plastice pentru construcţii. Grupul Fritzmeier este prezent în 12 locaţii, de pe 4 continente, ultima fiind deschisă la Sibiu. Aici se produc cabine de conducere complete, pentru utilaje de construcţii și motostivuitoare, cum sunt tractoarele, escavatoarele, mașinile agricole, stivuitoarele etc, dar și piese de sistem și componente pentru industria acestor vehicule. Împărţită pe două domenii, unul de inginerie și unul de producţie ansamble aluminiu, firma din Sibiu se dezvoltă spectaculos și, după 12 ani, numără aproximativ 200 de angajaţi, dintre care 70 sunt ingineri. Ei sunt oamenii care fac lucrurile să meargă.

Scopul principal al angajaţilor Fritzmeier este acela de a impune compania pe piaţa mondială și de a ajunge, de la producători de subcomponete din aluminiu pentru cabine, la producerea de cabine complete, aici la Sibiu. Pentru a atinge acest scop este nevoie de un management performant, cu un concept îndreptat spre calitate și dezvoltare durabilă. Angajaţii Fritzmeier și-au însușit principiile companiei și atât departamentul managerial, cât și cel de producţie au devenit, în timp, adevăraţi ambasadori ai companiei. Echipa de manageri este una închegată, tânără și chiar dacă există ierarhii, acestea nu se simt. Niciunul dintre angajaţi nu este mai presus decât celălalt. Ei coordonează și sunt coordonaţi într-un ritm firesc, menit să ducă spre dezvoltare, sub îndrumarea directorilor generali ing. Radu Vasiu și ing. Uwe Rastel. Atât managerii cât și angajaţii din producţie sunt specializaţi în România și în Germania, participând la cursuri și seminarii în domeniu. Fiecare angajat este motivat și integrat în echipa Fritzmeier. Programul companiei este de 8 ore, în două schimburi.

Vrei să faci parte din echipa Fritzmeier?

Iată ce spun managerii despre misiunea lor.

„Fac parte din echipa Fritzmeier din prima zi de producţie la Sibiu și nu am avut două zile la fel. Fiecare zi este o nouă provocare”, Adrian Crișan, manager vânzări și logistică.

„Tehnologia ne asigură viitorul’’, ing. Andrei Jinariu, manager departament tehnologic.

„Producţia nu este folosirea uneltelor asupra materialelor, ci a logicii asupra muncii”, Marius Popa, manager producţie.

„Pentru a ne ajuta să progresăm împreună, implicăm în mod dinamic furnizorii noștri să împărtășească aceeași cultură a calităţii și focusare către client. Aceste relaţii se bazează pe valori puternice: încredere și interes comun, respect pentru oameni și fapte, integritate și etică”, Cătălin Bădilă, manager achiziţii.

„J. Fr. Schär spunea despre contabilitate că este judecătorul drept al trecutului, consilierul prezentului și ghidul indispensabil al viitorului. Pentru departamentul financiar – contabil îţi trebuie pregătire, disciplină, nervi de oţel și multă muncă”, Cecilia Iordache, director economic.

„În proiectare, munca de echipă și perfecţionarea continuă reprezintă cheia succesului”, ing. Marian Ilaș, manager cab-design.

„Întemeierea unei echipe a fost începutul. Menţinerea echipei, a valorilor și principiilor ei, a fost progresul. Activitatea diversă și provocatoare de zi cu zi, este succesul!”, Ana-Maria Munteanu, manager calitate.

„Oamenii sunt inteligenţa. Mașinile sunt uneltele”, ing. Octavian Barb, manager departament pregătirea muncii.

CONTACT: www.fritzmeier.com

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?