Gűhring, 116 ani de experiență

Gűhring, 116 ani de experiență

Gühring este unul dintre cei mai importanţi producători și furnizori de scule așchietoare de înaltă precizie pe piaţa mondială. Propria producţie de carbură, utilajele, echipamentele, tehnologia de acoperire și departamentele proprii de dezvoltare asigură poziţia de lider tehnologic în instrumente de tăiere rotativă. Standardele globale vă asigură că puteţi beneficia întotdeauna și peste tot de aceeași calitate Gühring.

GUHRING3-300x120
Firma Gühring există pe piaţa internaţională din 1898. La început a fost doar un „mic atelier” care producea un singur tip de scule (burghie), ca mai apoi, în anul 1900 să se construiască prima fabrică sub același nume în orașul Albstadt care este și acum sediul principal al întregului concern. De atunci și până în prezent, Gühring se bazează pe cele mai bune rezultate de prelucrare a carburii. Acest lucru îl dovedesc cei peste 5.000 de angajaţi care zilnic satisfac cerinţele clientilor la cele mai înalte standarde .
La momentul actual, GÜHRING OHG deţine în întreaga lume 74 centre de producţie și vânzare și 47 centre service.

De 11 ani și în Sibiu

În anul 2003 s-a realizat un studiu de fezabilitate pentru deschiderea unui centru de producţie în România. Locaţiile propuse au fost diverse, dar în final s-a ales orașul Sibiu. Aici s-a început într-un spaţiu închiriat, doar cu activitatea de desfacere și recondiţionare scule. În același timp, s-a realizat proiectul pentru hala care avea să fie construită în Zona Industrială de Vest.
În prezent, activitatea societăţii constă în producţia de scule așchietoare rotative, de înaltă precizie, din carburi metalice sinterizate: burghie elicoidale, în trepte, de centrare, de forare, burghie de forare în trepte. Toate produsele sunt realizate conform standardelor, atât în execuţia standard, cât și în execuţia specială pe baza specificaţiilor clientului.
În cadrul firmei funcţionează un centru service, oferind un serviciu post vânzare. Centrele de service sunt desemnate să asigure cea mai bună acoperire și reacoperire .
Ele oferă reascuţirea și reacoperirea cu geometrii originale, astfel încât sculele să continue să își îndeplinească toţi paremetrii de calitate optimi cu o durată de viaţă mai mare. Toate centrele sunt dotate cu mașini de producţie de înaltă perfomanţă și sisteme de acoperire dezvoltate.

Clientul își dorește, Gühring proiectează și realizează

Produsele realizate se adresează societăţilor comerciale care au ca activitate principală, producerea de componente pentru autovehicule, mașini-unelte și echipamente industriale.
Firma deţine și un departament vânzări de scule rotative de înaltă precizie noi și consultanţă tehnică prin tehnicienii proprii.
La acestea se mai adaugă produse destinate și altor domenii de activitate sau industrii, cum ar fi: aerostructuri, subamsable și echipamente pentru aviaţia generală și civilă, industria energetică și de minerit, industria metalurgică.
De asemenea, orice tip de sculă dorită de către clienţi, poate fi proiectată și realizată de către societate.
Toate produsele menţionate pot fi comandate fie prin intermediul catalogului care conţine peste 44.000 de scule, fie sunt realizate la cerere.
În cadrul firmei din Sibiu, până în prezent sunt 160 de angajaţi.
Investim în personalul nostru oferindu-le perioade de școlarizare atât în România cât și în Germania.
GUHRING1-800x423
CONTACT: Str. Europa Unită, Nr. 6. Sibiu, 550052, tel. +40 (269) 503-100, fax +40 (269) 216-289, www.guhring.com

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?