HARTING ROMÂNIA DIN SIBIU HARTING, compania în care angajaţii se simt ca într-o familie. Produs în Sibiu

  • 0 comentarii

HARTING este o afacere de familie independentă, o companie bazată pe inovaţii și cercetare. Cultura corporatistă a firmei HARTING se adaptează în mod activ la realităţile societăţii, bazându-se pe respect reciproc și corectitudine. Printre principiile companiei se numără: spiritul de echipă, obiectivitatea, deschiderea, critica constructivă, profesionalismul și creativitatea, răspunderea pentru succesul comun, învăţarea din propriile greșeli, responsabilitatea angajaţilor.

Ștefan Muntean, inginer proces, dep. inginerie industrială. „Am început în urmă cu mai bine de 2 ani. Eram student și lucram 4 ore/zi. Am evoluat și după 5 luni am trecut la program de 8 ore/zi. După absolvire am fost incadrat pe post de inginer. În momentul de faţă mă ocup de produc­ţia de serie. Am învăţat foarte multe în cei 2 ani petrecuţi aici. HARTING pentru mine este ca o familie. Mi-am extins poten­ţialul în această firmă și viitorul meu aici nu are cum să fie altul, decât unul bun. Îmi place ceea ce fac și asta, spun eu, este cel mai important.”

Adrian Morar, director de producţie C&N
„Lucrez la HARTING din prima zi în care s-a deschis. Am început de la zero și astăzi am ajuns la aproximativ 600 de angajaţi. Atunci eram printre primele firme deschise aici, în zona industrială Vest. A fost o mare provocare. Am văzut cum firma s-a dezvoltat pas cu pas. Clienţii sunt cei mai importanţi pentru noi. În companie, ca angajaţi, suntem trataţi foarte corect. Există un mediu de comunicare deschis și suntem respectaţi atât ca oameni, cât și ca profesioniști. La locul meu de muncă mă simt ca într-o famile. Este un mediu plăcut și asta contează mult.”

Dorina Muntean, șef de linie producţie NACAM
Lucrez în HARTING din 2007. Sinceră să fiu, m-am îndrăgostit de această companie din prima zi în care am ajuns. Îmi place foarte mult ceea ce fac aici. Îmi place colectivul și apreciez că atunci când am o problemă sunt întotdeauna înţeleasă. Aici mereu s-a încercat să se facă bine pentru oameni. Aici mă simt în siguranţă și am certitudinea locului de muncă stabil. HARTING înseamnă pentru mine acasă! Niciodată nu m-am gândit să plec în altă parte și întotdeauna m-am străduit și eu să-mi dau interesul și să fac lucrurile bine.”

Aurelia Raicu, controlor calitate
„Sunt în HARTING de la 1 august 2003, aproape de început. Lucrez la control calitate, pe linia de electric. Îmi place foarte mult ceea ce fac, pentru că, în general, îmi plac provocările, iar la calitate întotdeauna sunt provocări. Aici suntem ca într-o familie. Am o relaţie foarte bună cu mare parte din colegi și sper să ies la pensie de aici. Din punct de vedere profesional mă aflu într-o continuă dezvoltare. Îmi place să învăţ lucruri noi și în tot ce fac pun suflet, exact ca acasă.”

Dan Stocheci, șef secţie producţie C&NSibiu
„La HARTING sunt din iulie 2009. M-am angajat ca reglor, iar după un an am ajuns șef de schimb și, în final, șef de secţie. Firma pentru mine este ca o a doua familie, cu care îmi petrec la fel de mult timp ca și cu familia de acasă. Colectivitatea, modul de lucru, colaboratorii… sunt multe care te fac să rămâi la un loc de muncă. Coordonez o echipă de aproximativ 130 de persoane. În companie ne bucurăm de o colaborare strânsă între departamente. Într-un cuvânt, pentru mine, HARTING este viitorul și asta pentru că suntem într-o continuă dezvoltare.”

CONTACT: HARTING Romania SCS, Sibiu, Tel: +40 369 102 612, Fax: +40 369 102 622, e-mail: romaniahr@HARTING.com

martie 26, 2015

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...