Interviu cu echipa Resurse Umane, Kromberg & Schubert Sibiu

Interviu cu echipa Resurse Umane, Kromberg & Schubert Sibiu

Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schubert este unul din principalii furnizori de sisteme electrice, cablaje, componente de plastic şi componente mecatronice pentru producătorii auto premium.
În Sibiu Competence Center specialiştii noştri dezvoltă proiecte globale şi oferă soluţii inovatoare, pe domeniile: cercetare-dezvoltare, IT, achiziţii, logistică, HR, audit.

  • Economia a fost afectată de Coronavirus, în pandemie. Ce a însemnat pentru Kromberg & Schubert  in general și specific pe România, această perioadă?

În primul rând, aș vrea să clarific care este specificul activității pentru locația din Sibiu. Centrul de Excelență de la Sibiu se mândrește cu o activitate cu impact global, realizată de trei mari departamente: Centrul de Cercetare-Dezvoltare, Centrul Global de Competențe IT, Centrul de Competențe Achiziții Globale, precum și de alte echipe din domenii diferite: Logistică Globală, Audit Intern sau HR.

Specialiștii noștri în domeniul sistemelor electrice și a componentelor din plastic dezvoltă proiecte inovative pentru producătorii auto premium germani, colegii de la IT asigură suport pentru întregul concern, creează, verifică standardele IT în toate locațiile grupului și accelerează implementarea conceptelor noi; colegii de la Achiziții sunt responsabili de gestionarea achizițiilor globale de materiale directe și indirecte, managementul furnizorilor și diminuarea riscurilor, calitate la furnizori și managementul bazelor de date.

Datorită competenței tehnice și a motivației spre autodezvoltare am reușit în toți acești ani în Sibiu să extindem portofoliul de proiecte si activități desfășurate.

Pentru noi perioada ultimilor 2 ani pandemici a însemnat o regrupare, pentru a trece peste momentele grele, dar și a putea privi încrezători spre viitor.

 

Continuarea interviului pe Sibiu 100%

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?