Kendrion şi Sibiul împreună mergem mai departe

Kendrion şi Sibiul împreună mergem mai departe

Kendrion produce în Sibiu sisteme și componente electromagnetice, electronice și mecatronice de înaltă calitate, pentru aplicaţii industriale și auto. Firma există în Sibiu deja de 17 ani, iniţial purtând numele de Kuhnke Production Romania SRL, societate care în anul 2013 a devenit membră a grupului Kendrion din Olanda. În momentul de faţă, la nivel global, Kendrion are peste 2.800 de angajaţi în 14 ţări și furnizează produse la un total de 2.500 de clienţi din întreaga lume.

Anul 2015 a însemnat pentru firma Kendrion din Sibiu un an plin de realizări și schimbări la nivel organizaţional care sunt benefice pentru viitorul companiei. Societatea KUHNKE PRODUCTION ROMANIA SRL a fost divizată în KENDRION AUTOMOTIVE (SIBIU) SRL și KENDRION INDUSTRIAL (SIBIU) SRL, numele celor două companii noi indicând clar industria căreia îi sunt destinate produsele fabricate.

Kendrion Automotive (Sibiu) SRL a obţinut Certificarea Sistemului de Management de Mediu ISO 14001 prin implementarea unui sistem integrat de management, mediu și siguranţă ocupaţională. „În întreaga companie am început procedura de colectare selectivă a deșeurilor și dorim ca prin mesajele pe care le transmitem constant către angajaţii noștri în ceea ce privește protejarea mediului înconjurător, aceștia să conștientizeze cât de importantă este contribuţia fiecăruia dintre noi la conservarea resurselor naturale și reducerea poluării”, spune Melitta Dobrota-Ziss, responsabil de mediu.

Tot în anul 2015 s-a implementat și procesul îmbunătăţirii continue. Astfel, colegii sunt încurajaţi să-şi exprime ideile, sunt angajaţi de către managementul companiei să îşi clarifice ideile, iar mai apoi se stabilește dacă o anumită idee este eligibilă pentru proiectul de sugestii privind îmbunătăţirea performanţelor. Cele mai bune idei sunt susţinute de către conducerea companiei prin implementarea lor rapidă. „Împreună ne concentrăm pe creșterea valorii companiei noastre, fiind constienţi că doar astfel punem bazele unei dezvoltări durabile.” spune Adriana Ciubotariu – manager resurse umane.
Planurile pentru anul 2016 includ creșterea capacităţilor de producţie prin noi linii de produc­ţie, urmând să se pună accent tot mai mult pe aplicaţiile de Sound – dispozitive de amplificare a sunetului produs de motoarele autovehiculelor – care sunt produse de viitor, fiind montate pe toate mașinile clasice, cât și de tip hibrid și electrice. De asemenea, este planificată extinderea portofoliului de componente electromagnetice, dezvoltându-se un nou centru de competenţă pentru produse mecatronice.

Știaţi că toate mașinile cabrio BMW și Audi conţin produse fabricate în Sibiu?

Produsele pentru mașinile cabrio BMW și Audi sunt electromagneţi integraţi în sistemele de siguranţă care declanșează barele de protec­ţie în caz de impact.
„Continuăm să fabricăm cu aceeași seriozitate și implicare produse destinate numelor cunoscute din industria Automotive precum VW, Audi, Porsche, Daimler sau BMW, fiind în același timp deschiși și pentru proiecte noi.“ spune Andra Boboc, administratorul companiei.

Dorim să urăm pe această cale tuturor angajaţilor noștri, cât și tuturor sibienilor „Sărbători minunate alături de cei dragi lor!”

CONTACT: Str. Lyon 2, 550018 Sibiu, Romania, Tel: +40 269 505 100, Fax: +40 269 236 164

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?