KONIGFRANKSTAHL – Unul dintre cele mai moderne depozite de oțel din EUROPA se află în SIBIU

KONIGFRANKSTAHL – Unul dintre cele mai moderne depozite de oțel din EUROPA se află în SIBIU

Datorită experienței acumulate în cei 150 de ani de existență pe piața produselor metalurgice, grupul a devenit o marcă de top, cu o poziție bine cunoscută în Europa. Acest lucru este datorat perseverenței, profesionalismului și nu în ultimul rând al conștientizării faptului că succesul constă în munca depusă și continuarea investițiilor în dezvoltare și noi tehnologii. Compania este astăzi un concern internațional cu 10 filiale în toată Europa. Domeniul în care activează este cel al oțelului, iar sediul central se află în Austria, acolo unde grupul este lider de piață. Filiale ale grupului funcționează și în Ungaria, Bulgaria, Croația, Slovacia, Slovenia, Cehia, Polonia și Olanda, iar de 10 ani se află și pe piața din România. În Sibiu, sediul companiei se află pe strada Str. Florian Rieger, Nr 8, Sibiu.

KONIGFRANKSTAHL asigură partenerilor o gamă largă de produse și servicii și, mai presus de toate, își respectă și sprijină clienții, fiind întotdeauna acolo unde ei au nevoie de consiliere în luarea deciziilor. Ajunge astfel să joace un rol important în comerțul european și local cu oțel. „Produsele noastre sunt disponibile într-o gamă largă și diversificată, în conformitate cu toate certificările ce le demonstrează calitatea. Țevile de oțel, fie ele pătrate, rectangulare, rotunde, cu sau fără sudură precum și oțelurile laminate sunt gândite în cele mai mici detalii pentru a oferi celor care le achiziționează garanție, durabilitate și fiabilitate. De asemenea, pentru certitudinea unei misiuni complete oferim servicii de debitare și livrare, consiliere tehnică și instruire”, spune Marius Pintilie, directorul companiei.

Gamă de produse diversificată și „JUST IN TIME’’

KONIGFRANKSTAHL este o companie care nu face compromisuri. Pe site-ul acesteia www.kfs.ro și în catalogul de produse, clienții pot opta pentru oțelul ce se pliază perfect nevoilor lor. Mai mult, livrarea produselor se face în cel mai scurt timp posibil datorită celor două depozite din Sibiu și București. Centrele logistice proprii pun la dispoziția clienților servicii de expediție/livrare cu ajutorul transportului rutier și a celui feroviar. În Sibiu, KONIGFRANKSTAHL dispune de un depozit cu o suprafață totală de 20.000 mp și o hală modernă de 4.800 mp. Mărfurile sunt manevrate ușor și în siguranță pentru a fi încărcate în camioane, cu ajutorul a două macarale cu electromagneți de ultimă generație și a sitemului de depozitare modern. Acest lucru reflectă angajamentul KONIGFRANKSTAHL de a folosi tehnologii și echipamente de ultimă generație.
„Suntem o echipă de profesioniști ce își tratează clienții cu devotament și dăruire construind parteneriate durabile. Suntem răsplătiți cu încrederea partenerilor noștri și acest fapt ne ajută să ne menținem în top pe piața vânzării oțelului în Europa și în România, iar personalul cu experiență al companiei vă îndrumă în alegerea produsului corespunzător. De aceea, investim continuu în noi tehnologii de debitare, depozitare și manipulare în vederea îmbunătațirii continue a serviciilor noastre, pentru a fi, cel puțin cu un pas, înaintea companiilor concurente. Tradiția și experiența grupului precum și dinamismul companiei sunt atuuri care ne susțin, iar partenerii noștri știu deja asta”, încheie directorul companiei.

Din gama de produse KONIGFRANKSTAHL

Țevi rectangulare laminate la rece și finisate la cald
Tevi rotunde laminate (trase) sau sudate
Oțel laminat rotund, pătrat, lat.
Corniere cu aripi egale și inegale.

Depozit Sibiu

Adresa: Str. Florian Rieger, Nr. 8, Sb
Tel: 0372 720 534
Fax: + 4031 805 23 43
E-mail: office@koeniogfrankstahl.ro / office@kfs.ro
depozit.sibiu@kfs.ro
web: www.kfs.ro

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?