kro2Kromberg & Schubert este compania multinaţională care a investit enorm în angajaţii săi şi în comunitate în cei 10 ani de existenţă la Mediaş și Sibiu. Cu un număr de peste 2.000 de angajaţi, prin implementarea unor norme şi proceduri standard, prin implicarea permanentă în evenimentele importante din viaţa comunităţii şi-a asigurat succesul şi recunoaşterea nu doar la nivel local, ci şi zonal. Nu este o noutate faptul căi datorită tuturor angajaţilor care se implică şi se dedică în fiecare zi muncii lor din cadrul companiei, Kromberg & Schubert şi-a câştigat renumele pe care îl are astăzi. Angajaţii Kromberg & Schubert Mediaş, prin implicarea şi perseverenţa lor, au dovedit nu numai că ştiu, ci şi că reuşesc să facă performanţă într-un sistem care, bineînţeles, le oferă toate instrumentele necesare în acest sens.

Pentru noul proiect pe care Kromberg & Schubert Mediaş l-a primit la începutul anului – producerea cablajului integral pentru noul Audi A4, cei de la departamentul de Resurse Umane au început deja angajările. Kromberg&Schubert Mediaș va atinge la sfârșitul anului 2015 un număr de 4.000 de angajaţi, număr care va poziţiona compania ca cel mai mare angajator din zonă. Noua structură organizatorică presupune creşterea considerabilă a numărului de angajaţi, ceea ce implică şi creşterea numărului de specialişti din toate ariile de activitate. Urmează promovări interne, dar şi un aflux mare de angajaţi extern care, spun cei de la Kromberg & Schubert, vor fi primiţi cu programe de integrare care să le permită o învăţare cât mai rapidă şi eficientă.
“Este o şansă mare pe care o au acum mulţi candidaţi ai noştri, de a începe o carieră într-o companie în care respectul faţă de angajaţi, interesul pentru performanţă, dar şi grija faţă de comunitatea în care activăm sunt valori pe care am clădit succesul” – Ciprian Hanea, Director General.

kro3Kromberg&Schubert Mediaș – Proiectul care va asigura viitorul

Începând cu mai 2014, Kromberg & Schubert Mediaş a demarat un nou proiect, „Kroschu Fresh”, acţiune care constă într-o apropiere mai amplă a companiei faţă de mediul de învăţământ, dintr-o perspectivă mai complexă, care oferă tinerilor din zonă şansa de a-şi contura o imagine în ceea ce priveşte viitorul lor profesional. De mulţi ani încoace, Kromberg & Schubert Mediaş îşi deschide constant porţile, primind cu mare drag în vizită elevi din şcoli primare, şcoli profesionale, licee şi facultăţi. Mai mult decât atât, proiectele „Copiii angajaţilor” şi „Practica studenţească” din lunile de vară au devenit o tradiţie la Kromberg & Schubert. S-a conturat în acest an proiectul „Kroschu Fresh”, un proiect care se vrea o tradiţie în colaborarea strânsă pe viitor cu liceele şi şcolile profesionale din Mediaş şi localităţile din împrejurimi, crearea unor legături apropiate cu elevii acestor instituţii de învăţământ mediu. Aceşti elevi, care în sistemul actual învaţă şi sunt educaţi pentru a-şi alege un drum în viaţă, au şansa să capete o bază de cunoştinţe solidă pe parcursul anilor de studiu.
Kromberg & Schubert Mediaş îşi doreşte în plus ca elevii să beneficieze de anumite programe care să le asigure un bagaj de cunoştinţe suplimentar. Astfel, tinerilor li se oferă şansa ca, printr-un program de formare specific livrat de către cei de la Kromberg & Schubert pe o structură care permite acest lucru, în ultimii doi ani de studii să devină mai valoroşi din punct de vedere al cunoştinţelor şi atitudinii faţă de muncă.
Plecând de la convingerea că tinerii au nevoia şi dreptul la informare, comunicare cu mediul privat şi îndrumare către mediul profesional, KROSCHU îşi doreşte ca, prin acest proiect, să le ofere elevilor din învăţământul mediu şansa de a-i cunoaşte compania, de a obţine mai multe informaţii asupra activităţii pe care o desfăşoară, urmând ca pe viitor să cunoască şi să înveţe în detaliu procesele specifice. Cei care se vor arăta interesaţi şi se vor remarca atât datorită atitudinii, cât şi cunoştinţelor tehnice, vor avea şansa ca la sfârşitul acestui program, după terminarea studiilor, să facă parte din echipa Kromberg & Schubert. Compania îşi propune în funcţie de evaluările lunilor viitoare, să ofere elevilor merituoşi summer job-uri şi implicări în proiecte ale companiei care să le insufle apartenenţa la lumea Kroschu.
Cei de la Kromberg & Schubert Mediaş le urează elevilor mult succes în continuare şi le transmite că aşteaptă cu nerăbdare şi mare interes să devină colegii lor în viitor!

kro4CONTACT: Kromberg & Schubert Romania, ME, Şos. Sibiului Nr. 186, 551028 Mediaş/Jud. Sibiu, Tel.: +40 (0)269 80 77 12, Fax: +40 (0)269 80 77 44, E-Mail: ksro-me@kroschu.com, www.kromberg-schubert.com