La AlphaMed începutul nu se sfârșește niciodată… . Produs în Sibiu

La AlphaMed începutul nu se sfârșește niciodată… . Produs în Sibiu

Din anul 1998, sibienii se bucură de serviciile Alpha Med, o farmacie care face parte din Ethica, grupul farmaciilor independente. Cu valori bine stabilite, construite în jurul pacientului, AlphaMed s-a dezvoltat în 16 ani, acumulând experienţă, pe care astăzi o pune în slujba oricărei persoane care trece pragul farmaciei. Sunt deshise 5 puncte de lucru. Două sunt în orașul Sibiu, unul în Cristian, iar ultimele două deschise sunt cele din Miercurea Sibiului și din Apoldul de Jos. Profesionalism, specialiști, deschidere către pacienţi și consiliere în orice problemă care ţine de diagnostic și medicamentaţia corectă sunt pe reţeta de nerefuzat a farmaciei Alpha Med.

Reţeaua de farmacii Alpha Med este o importantă reţea locală, care promovează respectul pentru pacienţi. Ce face diferenţa? Faptul că la Alpha Med întreaga activitate se desfășoară în jurul pacientului, înlocuind vânzătorul de medicamente cu specialistul în farmacie. „Ne dorim să schimbăm acea imagine de vânzător de medicamente a farmacistului. La noi nu sunt vanzători, ci sunt specialiști care vin în întâmpinarea problemelor pacientului. Cu toţii știm că orice boală poate fi un cumul de mai mulţi factori, pornind de la factori de natură fizică, psihică sau emoţională. De aceea, angajaţii noștri sunt școliţi în acest sens, în traininguri speciale. Au parte de o pregătire profesională continuă, cu precădere în consilierea pe diagnostic”, spune Daniela Ticușan, administrator Alpha Med. Astfel, consultanţa oferită cu profesionalism şi preocuparea arătată pentru binele pacienţilor au făcut din farmacia AlphaMed un loc unde oamenii se simt mai bine. Încrederea în farmacie și în sfatul farmacistului a crescut, iar toţi cei care trec pragul Alpha Med știu că întrebările care li se pun, au ca scop o medicaţie corectă.
Mai mulţi oameni sănătoși în farmacii

Alpha Med este o farmacie independentă, modernă, aflată într-o continuă dezvoltare. Adaptarea la noile cerinţe ale pieţei nu mai este de mult o necesitate, ci o certitudine. Dincolo de atenţia acordată celui care trece pragul farmaciei, se mai evidenţiază o particularitate: Prevenţia. „În ultimul timp ne concentrăm aten­ţia asupra programelor bazate pe prevenţie. Din ce în ce mai mulţi oameni se îndreaptă spre prevenirea bolilor și pe întărirea sistemului imunitar. Salutăm aceaste iniţiative și venim în întâmpinarea lor din toate punctele de vedere, inclusiv prin organizarea de acţiuni în acest sens. Astăzi, în farmacii, majoritatea oamenilor care intră au o problemă medicală. Mi-aș dori ca acest fapt să se schimbe și să intre în farmacii mai mulţi oameni sănătoși, dornici să-și întreţină sănătatea și să prevină bolile”, mai spune Daniela Ticușan.

Respectul AlphaMed faţă de pacienţi este demonstrat de 16 ani, prin servicii profesioniste, receptivitate la nevoile oamenilor, strategii de reducere a preţurilor la anumite medicamente, dar și printr-o aprovizionare promptă de medicamente. Toată gama de produse eliberată de Programele Naţionale de sănătate este găsită în farmaciile Alpha Med, însă și produse rare care nu se găsesc ușor pe piaţa din România. Cu toate că în farmacie predomină medicamentele alopate, nu sunt neglijate nici cele homeopate sau naturiste. Orice medicament poate fi găsit la Alpha Med, iar dacă nu, acesta poate fi adus în 48 de ore. Mai mult, pentru eficientizare maximă, stocurile de medicamente din toate cele 5 locaţii sunt centralizate în timp real, astfel se poate verifica într-un timp foarte scurt dacă un medicament există în depozit sau trebuie comandat.

CONTACT: Farmacia Naţională AlphaMed, – Complex Cedonia – Str. Nicolae Iorga nr. 50, – Cartier Ştrand – Str. Haţegului nr. 10, – Loc. Cristian, Str. IV, nr. 15, www.farmacia-nationala.ro, www.farmacia-alphamed.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?