La Super Mamma, mâncarea te așteaptă pe tine, nu tu pe ea

La Super Mamma, mâncarea te așteaptă pe tine, nu tu pe ea

În zilele noastre, din diferite motive, ajungem să înlocuim masa preparată acasă, cu masa luată la un restaurant, în oraş.
De aceea Super Mamma este alegerea perfectă. Zilnic te așteptăm cu o masă caldă, proaspătă şi la un preţ accesibil, indiferent că este vorba de micul dejun, de prânz sau cină.

Super Mamma este un lanţ de restaurante cu servire rapidă din Sibiu. Meniul este unul bogat și diversificat. Am fost atenţi la nevoia reală a celor care doresc o masă caldă, servită rapid. La noi se pot comanda ciorbe, feluri principale, mâncare chinezească, salate și desert, servite în mai puţin de 2 minute.
Legumele pe care le folosim în bucătăria Super Mamma sunt cumpărate de la producătorii locali.
În urmă cu 11 ani, am decis că vom pune preţ pe aspectele cele mai importante din domeniul culinar. Am reușit, pentru că astăzi, toţi cei care aleg restaurantul nostru comandă o mâncare gustoasă, pregătită proaspăt.SM1

 

Reţetele care stau la bază sunt cele tradiţionale din zona Ardealului, dar avem un mare secret: Matei Bărtuș, specialistul nostru în gastronomie ia fiecare reţetă în parte, iar după ce este preparată, o degustă și o îmbunătăţește dându-i nota personală Super Mamma. Tot el supervizează bucătăriile, verifică toate produsele și introduce în meniu gusturi noi.
Produse precum chiflele, castraveţii muraţi, ardeii iuţi muraţi, gogoşarii muraţi, tarhonul, pasta de ardei, sfecla şi gemul de afine folosit la papanaşi sunt doar câteva dintre cele preparate de noi și nu cumpărate.
Nu lipsesc nici felurile de sezon. În fiecare anotimp, găsiţi la Super Mamma ciorbele și salatele specifice.
Dincolo de experienţa noastră, de gustul bun al mâncării, de atmosfera familiară din restaurantele noastre, știţi ce este cel mai important la Super Mamma? Chiar mănânci sănătos atunci când ţi-e foame!SM4

Este extraordinar să pot lucra pentru Super Mamma, care este un brand românesc, cu produse și ingrediente autentice, cu mâncăruri pregătite zilnic de persoane calificate, în bucătării dotate la standarde europene, dovadă produsele pe care mulţi clienţi le consumă și le apreciază.
Matei Bărtuș – bucătar șef

Str. Dr. I. Raţiu 2A, 07:00-22:00 , Str. N. Bălcescu 6, 07:00-24:00, Calea Dumbrăvii 39, NON-STOP, www.supermamma.ro

proaspat

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?