Lytos România – o nouă imagine, un nou magazin, aceeași calitate.

Lytos România – o nouă imagine, un nou magazin, aceeași calitate.

Lytos România nu mai are nevoie de nicio prezentare, numărându-se deja printre cei mai cunoscuţi producători de încălţăminte sport de performanţă din ţară. Și pentru că în viaţă trebuie mereu să construiești, pentru a demonstra că te numeri printre cei mai buni, Lytos nu se dezminte.

L6-300x62

Cu un nou logo și o imagine proaspătă, fabrica aflată în Cristian rămâne fidelă profesionalismului, produselor de calitate și diversităţii de ofertă, așa cum ne-a obișnuit. Ca răspus pentru fidelitatea și aprecierea clienţilor, în vară, Lytos a deschis un nou magazin în Iulius Mall Cluj, care se adresează tuturor vârstelor și tuturor celor care iubesc mișcarea sub toate formele ei.

L2-300x183

Lytos este marca companiei italiene Mondeox s.p.a., care, de peste 30 de ani, creează încălţăminte sport – tehnic, ale cărei produse variază de la trekking, vânătoare, afterski şi încălţăminte protecţie. Mondeox se numără printre cele mai puternice branduri în domeniul producţiei de încălţăminte sport, tehnic și outdoor. Demnă de renumele acestui colos, fabrica Lytos România din Cristian oferă încălţăminte de munte performantă, la preţ de producător, calitate și diversitate în ceea ce privește modelele de încălţăminte. De la bocancii clasici pentru căţărat, din piele cu talpă Vibram, până la modelele mai uşoare din piele nabuck, toate realizate din materiale de cea mai bună calitate, garantate Made in Europe. Siguranţa şi calitatea sunt nelipsite din modul de fabricare a încălţămintei marca Lytos. Majoritatea bocancilor au o membrană impermeabilă – WaterProof, care asigură izolaţia perfectă împotriva apei, dar nu împiedică transpiraţia. Particularitatea fabricii constă în faptul că Lytos nu impune limite, încălţămintea fiind concepută pentru a satisface nevoile oamenilor care ies în aer liber. Calitatea acestor produse este certificată de materiale alese, de tehnologie înaltă, putând fi folosite în orice fel de condiţii climatice, atât vara, cât şi iarna. Talpa, realizată dintr-un material special antiderapant, garantează siguranţa maximă, atât pe teren accidentat, cât şi pe ploaie, gheaţă sau zăpadă în timpul căţărărilor. Membrana izolatoare, aplicată pe marginea ghetei, protejează piciorul împotriva apei şi, în acelaşi timp, oferă un confort termic complet. Bocancii Lytos îţi oferă performanţă maximă şi confort.

L5-300x190

Lytos acum și în Cluj

Lytos România se află în judeţul Sibiu, în localitatea Cristian, încă din anul 2003. După aproape 11 ani de experienţă a venit timpul pentru o nouă experienţă. În vara acestui an, Lytos s-a extins și în Cluj. Noul magazin este deschis în Iulius Mall, la etaj, oferind tuturor doritorilor articole sportive pentru femei, bărbaţi și copii.
„Pentru a fi competitiv pe piaţă trebuie să vii mereu cu ceva nou. Noua siglă aleasă de noi și implcit noua noastră imagine este una modernă și dinamică, la fel ca și încălţămintea pe care o producem. Dacă iubești muntele, sportul și adrenalina sau dacă pur și simplu te pregătești de iarnă, încălţămintea LYTOS este pentru tine! Caută încălţămintea LYTOS la magazinul ce se află la ieșirea din Cristian spre Sebeș și fă un mare pas spre hobby-ul tău.
Așa că indiferent cum sună pasiunea ta, LYTOS, te-nsoţește în orice aventură!”
Încă o dată putem spune cu toată convingerea că, acolo unde vorbim despre Lytos, vorbim despre performanţă.

L4-300x182

CONTACT: Sibiu – Cristian (ieşirea spre Sebeş), DN 1, km 322+280, email: vallesport@lytos.ro, programul: L – V 10:00-18:00, S 10:00-15:00, Tel.: 0730509123, 0730508123, www.lytos.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?