Magnolia Residence Sibiu, apartamente finisate la cheie cu certificat de garanţie!

Magnolia Residence Sibiu, apartamente finisate la cheie cu certificat de garanţie!

Magnolia Residence Sibiu este un etalon pe piaţa imobiliară din Sibiu, cu principii și standarde de calitate dobândite în proiectele anterioare, cu ani de experienţă și garanţia seriozităţii. Au oferit, celor peste 530 de familii, care și-au dorit, o locuinţă ce se încadrează perfect în etichetele modernismului și, cel mai important, oferă clienţilor toate facilităţile unui apartament călduros și economic într-o zonă liniștită și aerisită a Sibiului cu acces facil către zona centrală.
Stadiul de predare al apartamentelor este finisat complet, cu posibilitatea alegerii produselor de finisaj dintr-o gamă atent selecţionată pentru confortul clienţilor.
Cartierul rezidenţial MAGNOLIA RESIDENCE SIBIU este un proiect imobiliar nou dezvoltat, din resurse proprii, de către SC SOLID INVESTMENT SRL Sibiu, care în anul 2008 a achiziţionat terenul în suprafaţă totală de 51.000 mp, situat pe CALEA ȘURII MICI, în apropierea cartierului TURNIȘOR. Aici urmează să se construiască un număr de 1.200 apartamente noi în vile P+2E+M, în imobile de P+4E și P+7E, respectiv spaţii comerciale.
Magnolia Residence Sibiu este al 3-lea proiect local dezvoltat după ansamblurile rezidenţiale „Panoramic Gardens” Sibiu și „Roses Garden” Selimbăr, grup care a construit și la nivel internaţional, peste 3.500 de apartamente în Israel, SUA, Rusia și Marea Britanie.

Despre proiecte și iniţiativă

Un prim proiect ambiţios a fost „Panoramic Gardens”, început în anul 2010 și încheiat în anul 2013, un ansamblu de 12 imobile de S+P+2 etaje, construite în cartierul Gusteriţa, cu un număr de 136 de apartamente finalizate și vândute.
Ansamblul Rezidenţial „Roses Garden” din Şelimbăr este compus din 4 vile P+1E+M, cu un număr de 84 de apartamente cu 2 și 3 camere. Proiectul a început în 2012 și a fost finalizat în 2014.
„Ultimele două proiecte sunt cartea noastră de vizită cu care ne mândrim. Toate detaliile referitoare la ele pot fi găsite pe site-ul acestora sau pot fi obţinute direct de la noi. Doar așa puteţi să vă convingeţi de calitatea și seriozitatea pe care o oferim. Iar cu ocazia sfintelor sărbătorilor de Crăciun și în prag de An Nou doresc să adresez cele mai sincere urări de sănătate, fericire și prosperitate, multe împliniri atât pe plan profesional, cât și personal, clienţilor și partenerilor noștri!”, spune Laurenţiu Buduleci .
În acest moment, grupul investiţional a decis începerea unui nou proiect imobiliar, Ansamblul „Belvedere Residence” Sibiu, pe str. Ogorului (Prelungire) în cartierul Turnișor format din 10 vile, P+3E cu apartamente noi și spaţii comerciale, totalizând 260 de garsoniere, apartamente de 2 şi 3 camere. Apartamentele și garsonierele de la parter au o grădină individuală și întabulată de până la 83 mp.

Despre seriozitate și beneficii în Magnolia Residence Sibiu

•Pereţii de compartimentare interioară din cărămidă ceramică tip POROTHERM de 12 cm, respectiv pereţii exteriori de 25 cm.

•Șarpantă din lemn, cu învelitoare din ţiglă metalică, jgheaburi și burlane de tip Lindab

•Termoizolaţie de 10 și 15 cm pentru pereţii exteriori

•Casa scării și balcoanele sunt finisate cu gresie antiderapantă și balustrada metalică vopsită

•Fundaţii continue din beton

•Branșamente la utilităţi: apă-canal, gaz, energie electrică, internet și TV

•Căile de acces interioare, parcările și trotuarele sunt pavate cu produse
de tip ELIS.

•Spaţii comerciale și servicii

•Grădiniţă și locuri de joacă

•Zonă liniștită, aerisită cu conexiune rapidă spre centrul oraşului

•Apartamentele pot fi achiziţionate prin programul Prima Casă și credit ipotecar.

CONTACT: www.magnoliaresidence.ro, tel.: 0742.198.539, 0740.190.192

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?