Metropolis – O viziune de familie, susţinută de tehnologie

Metropolis – O viziune de familie, susţinută de tehnologie

Pentru unii sibieni, Metropolis înseamnă „fabrică de steaguri”, compania port-drapel care vorbeşte despre simbolurile naţionale cu fiecare 1 Decembrie. Pentru alţii, Metropolis este fabricantul local de echipamente sportive personalizate şi un nume activ implicat în viaţa sportivă a comunităţii, fiindcă atunci când vorbim despre Turul Ciclist al Sibiului, alergare, baschet, fotbal, enduro sau volei în Sibiu, spunem şi „Metropolis”. Iubitorilor de sport li se adaugă iubitorii de tradiţie şi folclor care au aflat că Metropolis este păstrătorul modern al unui număr impresionant de motive populare româneşti, în varianta digitală. Arhivarea electronică a motivelor românești din toate zonele ţării și ulterior reproducerea lor, prin broderie, pe costume populare sau prin imprimare pe echipamente sportive, ne amintește că, deși veșnicia s-a născut la sate, ea continuă să trăiască astăzi în mediul urban prin web 2.0.

Primul sediu Metropolis s-a deschis în urmă cu 20 de ani, chiar pe strada Mitropoliei. Nimeni nu a ştiut atunci că numele companiei inspirat chiar de numele străzii, Metropolis, avea să devină atât de emblematic pentru dezvoltarea afacerii. Metropolis este o „metropolă” de idei care şi-au găsit materializarea în sute de produse dintre cele mai diverse. Creşterea companiei şi deschiderea unei hale de producţie la Mârşa a fost posibilă prin finanţare europeană şi investiţie în utilaje de producţie de ultimă generaţie, atât pentru partea de print textil (care include echipamentele sportive personalizate şi sistemele de expunere publicitară), cât şi pentru departamentul de broderie.

Cu trei departamente bine echipate tehnic (print textil, broderie, cusătorie) şi o echipă puternică de graficieni şi oameni de vânzări, Metropolis a devenit o companie vizibilă la nivel naţional, dar şi în ţări din Uniunea Europeană.

www.flags.ro şi www.fanioane.ro sunt site-urile companiei dedicate obiectelor de heraldică, în principal steaguri sau fanioane personalizate în forme şi dimeniuni standard, dar şi atipice.

www.echipamentsportiv.eu, este pagina web adresată echipamentelor sportive personalizate, care susţine cluburile profesioniste sau echipele de amatori în demersul lor de a-şi construi o identitate vizuală şi de a crea o legătură cu suporterii lor. Acestora li se adaugă mai noile www.ballansportswear.com, pentru comenzi de echipament sportiv personalizat cu livrare în spaţiul UE, dar şi proiectul www.bizza.ro, care reinventează grafica echipamentelor de ciclism prin folosirea motivelor populare autohtone.

Înfiinţată cu sprijinul a 10 angajaţi valoroşi , în 1994 şi extinsă la un număr de 120 de angajaţi în 2015, Metropolis exportă astăzi produsele sale în ţări precum Austria, Germania, Franţa, Irlanda sau Marea Britanie.

Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de la înfiinţare, Metropolis a rămas o companie de familie cu investiţie 100% românească, în permanentă căutare de soluţii inovatoare pentru clienţii proveniţi din toate zonele sale de expertiză.

„Privesc cu încredere în viitor şi ştiu că suntem datori să construim o poveste de succes. Avem o afacere provenită din curaj şi bazată pe încredere şi un stil de viaţă efervescent, din care fac parte 3 generaţii. Aşa e lumea Metropolis. Exact ca spiritul unei metropole”, a spus Alexandru Bălan, propietarul companiei.

CONTACT: Str. Mitropoliei nr.10, tel: 0269/206672, www. flags.ro, www.fanioane.ro,www.echipamentsportiv.eu, www.bizza.ro

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?