MilLenium Glass: „Credem în grija față de clienții noștri!”. Produs în Sibiu

  • 0 comentarii

Milenium Glass este o companie înfiinţată în anul 2001, care oferă soluţii de top pentru industria construcţiilor. Jaluzele sigilate în geamul termopan, sticlă cu marcaj CE, incize, vitralii, ornamente și baghete în geamul termopan sunt doar o parte din serviciile oferite. Fondatorul companiei are o experienţă de peste 35 de ani în domeniul prelucrării sticlei și, sprijinit de spiritul tânăr și îndrăzneţ al partenerilor săi, a reușit să-i câștige companiei Milenium Glass individualitatea. Astfel, compania reușește să fie un brand dinamic, urban, care se adresează celor ce aleg să reinventeze felul în care lumina le învăluie spaţiile.
Cu o misiune bine stabilită și anume aceea de a deveni numărul 1 pentru clienţi, Millenium Glass are grijă ca, pe lângă produsele de top oferite, să pună în plan principal respectul și grija faţă de clienţi, consultanţă de specialitate și pasiunea pentru inovaţie. „Clientul este în centrul tuturor preocupărilor noastre. Prin tot ceea ce facem, ne străduim să devenim partenerul preferat al clienţilor noștri. Suntem alături de ei, înţelegem specificul fiecăruia, evaluăm nevoi și posibilităţi, propunem soluţii și produse. Toate procesele companiei sunt optimizate, astfel încât produsele să beneficieze de un raport echitabil calitate-preţ. Construim parteneriate avantajoase cu furnizorii noștri pentru a crea un plus de valoare pentru clienţi”, spun reprezentanţii companiei. Întregul efort și dedicarea angajaţilor companiei se reflectă în produsele de încredere Millenium Glass.

Produse de o calitate cerificată

Unul dintre cele mai importante produse sunt jaluzele în interiorul geamului termoizolant. Acestea sunt soluţiile tehnologice cele mai moderne.
Cu un maxim confort estetic ele rezolvă atât problemele legate de protecţia solară, cât și de izolare termică și fonică.
Sunt utilizate la case, birouri și spaţii comerciale, locuinţe, hoteluri sau institutii publice datorită maximei fiabilităţi. Odată sigilată în interiorul geamului termopan, jaluzeaua rămâne la stadiul iniţial de funcţionare pentru o lungă perioadă de timp. Caracteristicile exclusive acestor jaluzele garantează protecţie totală împotriva murdăririi, a prafului sau a condiţiilor atmosferice și de aceea nu necesită întreţinere. Jaluzelele pot fi acţionate manual, electric sau prin telecomandă. Ornamente pentru ferestre este un alt produs Millenium Glass. Acestea adaugă rafinament și un aer sofisticat atât ferestrelor, cât și spaţiului interior și ce este mai important, nu împiedică curăţarea ferestrelor.
Incizia cu șablare este un procedeu oferit de companie, care se face pentru orice tip de sticlă. Se pot decora uși și ferestre, astfel încât să capete un aer personal și unic.
Printre produse se mai numără și geamul cu marcaj CE (o marcare obligatorie a unor produse, din cadrul Spaţiului Economic European, care atestă conformitate cu specificaţiile U.E. privind siguranţa și sănătatea consumatorului, dar și a mediului.) și sticlă termoizolantă. Este vorba despe geam termoizolant, sticlă curbată, securizată, bombată, duplex (antiefracţie), clară, mată, ornamental, decorative, vopsită, sticle special, pereţi cortină, (sticlă termoizolantă) etc.

Utilizarea geamului securizat

Millenium Glass utilizează sticla securizată care este de patru ori mai rezistentă decât sticla float netratată. Vorbim aici despre rezistenţa la îndoire, spargere, modificări de temperatură, având o arie largă de utilizare. Sticla securizată poate fi folosită la cabine de duș, pereţi despărţitori, trepte de sticlă și balustrade.

CONTACT: Punct lucru: Sibiu, Str. Turda, Nr. 9, Telefon: 0269.22.89.56, Fax: 0269.22.89.58, Mobil: 0730.04.03.04 sau 0732.15.38.18, E-mail: millenium.glass@yahoo.com, Sediu social: Sibiu, Soseaua Alba Iulia, Nr 70

ianuarie 28, 2015

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...