OVOSIB, oul care face diferența

OVOSIB, oul care face diferența

O producţie zilnică de 50.000 de ouă, calitate, dedicare, acurateţe certificată profesional, dar şi pionieratul în automatele de ouă amplasate în Sibiu – acestea sunt o parte din atuurile Ovosib Farms, un produs local de succes, care mai are încă multe de spus pe piaţa sibiană. O marcă ce s-a ridicat de la sine şi a convins că sunt cei mai buni în domeniu.
OVOSIB-LOGO-300x111

Poveştile de succes în afaceri trebuie scrise cu dârzenie, perseverenţă, accent pe calitate şi nevoile clientului. Aşa începe şi povestea Ovosib în 2007., iniţial ca o discuţie între prieteni, apoi ca un proiect demn de Fondurile Europene. Proiectul prevede o firmă care produce şi comercializează ouă proaspete de găină. Deşi a fost nevoie să convingă din toate punctele de vedere, el devine realizabil în ultima zi din anul 2009, când se semnează contractul de finanţare. Pe un câmp din localitatea Cristian, ferma începe să prindă contur, iar în septembrie 2011 se dă startul producţiei de ouă Ovosib. În nici un an de zile, calitatea, prospeţimea, preţul accesibil şi grija angajaţilor pentru produse au dus ouăle Ovosib Farms într-un top al vânzărilor. Este o afacere pornită practic de la zero, cu multe investiţii proprii, de la muncă, întâmpinarea problemelor cu soluţii, găsirea angajaţilor dedicaţi şi apoi instruiţi, până la arta de a merge mereu înainte. Astăzi, branduri locale de renume, specializate în panificaţie sau patiserie, lucrează cu ouă Ovosib Farms. De asemenea, Ovosib Farms deţine şi pionieratul la nivel local în ceea ce priveşte automatele de ouă amplasate în Ştrand, Rahova sau Terezian. Pe viitor se urmăreşte dezvoltarea afacerii prin producţia de ouă de găini crescute la sol, dar şi obţinerea certificării pe partea de mediu şi cea de resurse umane.

Ouă De Sibiu şi Puicuţa Veselă
O2-300x200

Pentru că profesionalismul se traduce şi prin conştiinţă profesională, Ovosib nu se dezminte şi creează două branduri, două mărci înregistrate. Este vorba despre Puicuţa Veselă şi Ouă de Sibiu. Primul este unul răspândit la nivel naţional. Ouăle sub marca Puicuţa Veselă sunt distribuite în marile lanţuri de magazine din Suceava, Cluj, Craiova, Bucureşti, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Deva, Sibiu etc. Ouă de Sibiu este însă, un brand local destinat, pentru moment, sibienilor. Mai târziu, se are în vedere o dezvoltare a mărcii la nivel regional. Ouă de Sibiu este marca unor produse proaspete, sigure şi atent alese pentru a face faţă cerinţelor pieţei şi pentru a fi în conformitate cu principiile Ovosib Farms. Produsele sunt obţinute într-un sistem de management al calităţii şi de siguranţă a alimentului. Şi angajaţii Ovosib Farms au pornit de la zero, dar astăzi sunt adevăraţi profesionişti, specializaţi şi instruiţi pentru a oferi clienţilor produse de cea mai bună calitate. Fiecare angajat în parte este conştient că munca lui are un impact direct asupra clienţilor şi de aceea se pune un accent deosebit pe igienă şi pe o conduită perfectă. Ovosib Farms este o companie locală, care funcţionează corect şi la cele mai înalte standarde, oferind sibienilor ouă de primă calitate.

O3-300x200

CONTACT: DJ 106E, FN – Cristian, Sibiu, Tel.: 0372-790182, Fax.: 0372-870557, e-mail: office@ovosib.ro, www.ovosib.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?