Pefoc.ro, 10 ani de servicii impecabile şi mii de clienţi mulţumiţi

Pefoc.ro, 10 ani de servicii impecabile şi mii de clienţi mulţumiţi

Anul 2006 reprezintă anul noilor începuturi pentru fondatorii Pefoc.ro SRL. Dacă până atunci, reprezentanţii firmei se ocupau doar cu construirea șemineelor, de la acea dată, activitatea de construc­ţ­ie a fost completată cu comercializarea materialelor necesare. Faptul că echipa de tehnicieni se baza pe o experienţă de aproximativ 15 ani în construirea şemineelor a devenit un avantaj major care a dus mai departe la mulţumirea tot mai multor clienţi care la rândul lor au recomandat firma din Sibiu. Pas cu pas, pe lângă realizarea șemineelor s-a trecut la comercializarea focarelor produse în ţări precum Germania, Polonia, Italia sau Cehia şi, concomitent cu aceasta, perfec­ţionarea în materie de construcţie şi noi tehnologii la cele mai importante cursuri de specializare din Germania şi Polonia.

 

 

Producţia de şeminee

Încă de la începuturi, tehnicienii Pefoc.ro au realizat o multitudine de modele de şeminee, pe placul clientului, respectând normele de siguranţă pentru un bun randament şi o eficienţă cât mai ridicată a şemineului. Pe lângă faptul că tehnicienii de la Pefoc.ro se pricepeau la construit şemineul, aceştia ofereau şi soluţia completă de încălzire a casei încă dinaintea începerii procesului de construcţie. Şemineele produse de Pefoc.ro sunt cunoscute, în general, datorită calităţii materialelor folosite, a durabilităţii acestora şi datorită designului plăcut. Pefoc.ro s-a diferenţiat de competiţie prin faptul că a avut mereu stocuri mari de focare, termofocare şi sobe de toate puterile calorice.

 

Gama de produse

Pefoc.ro produce şi comercializează o gama largă de produse. Printre acestea se numără focarele de fontă şi oţel, termofocare, sobe de fontă şi oţel, şeminee electrice, pe gaz sau bioetanol, coşuri de fum şi alte materiale care ajută la construcţia şemineului împreună cu accesoriile necesare după terminarea construcţiei. Deoarece ţinem la clienţii noştri, lucrăm cu cele mai calitative materiale. Coșul de fum este un element foarte important în construcţia șemineului, poate chiar mai important decât focarul în unele cazuri, de aceea am ales să colaborăm cu producătorul de coșuri de fum Schiedel, unul din cei mai importanţi producători de coșuri de fum din Europa.

 

Echipe de montaj

Pefoc.ro are o retea de 5 echipe de montaj proprii și o reţea de peste 20 de echipe colaboratoare care construiesc șeminee la cele mai înalte standarde calitative în toată România. Cu o experienţă în construcţia de șeminee de peste 15 de ani și certificări în mai multe ţări din Europa, tehnicienii de la Pefoc.ro oferă consultanţă și soluţia optimală pentru fiecare casă, în funcţie de condiţiile ei specifice, se deplasează la cerere în orice colţ al ţării și chiar și în străinătate.

 

Beneficii

Pe lângă consultanţă gratuită pe care clienţii o pot primi prin telefon de la consultanţii Pefoc.ro, printre beneficiile clientului se numără şi transportul gratuit de focare, termofocare, sobe şi coşuri de fum oriunde în România, garanţie la focare de 5 ani iar la coşuri de fum de 30 de ani. La aceasta, se adaugă garanţia pentru lucrarea efectuată de tehnicienii Pefoc.ro care este de 2 ani la orice șemineu construit.

 

De ce să alegi Pefoc.ro?

Pentru că este unul din cei mai recomandaţi producători de şeminee din România. Ofertele de la Pefoc.ro sunt în concordanţă cu preţurile materialelor de construcţii de pe piaţa românească, iar lucrarea se realizează la timp de către echipele de tehnicieni. Poţi comanda prin telefon sau online şi nu trebuie să plăteşti înainte să primeşti produsul, ci doar când ajunge la tine acasă, sau poţi să vizitezi showroom-ul din Sibiu, Calea Şurii Mici nr. 68.

CONTACT: CaleaŞuriiMici nr. 68, tel.: 0769 070 263, www.pefoc.ro

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?