Pefoc.ro – garanția unui șemineu construit profesionist pentru o viață întreagă

Pefoc.ro – garanția unui șemineu construit profesionist pentru o viață întreagă

Focul în șemineu a produs întotdeauna inspiraţie pentru romantici, căldură pentru înfriguraţi și lumină pentru sceptici. Cel ce spune că nu a visat măcar o dată focul unui șemineu, minte. Cele mai frumoase amintiri sunt așezate pe șeminee, iar cabanele de la munte nu sunt complete fără lumina acestui accesoriu. Oricine își poate trăi visul de a avea un șemineu. În Sibiu există Pefoc.ro, una dintre cele mai cunoscute firme de specialitate din ţară.

Cu un personal specializat, o experienţă bogată în domeniu și peste 500 de șeminee și coșuri de fum executate în fiecare an, Pefoc.ro  este alegerea potrivită pentru montarea unui șemineu care vă poate fi alături o viață întreagă.

Cu certificări numeroase în ţări precum Germania, Cehia, Polonia și România, aceștia nu pot fi decât partenerii oficiali ai unor firme cu renume în toată Europa. Gama de produse este largă: de la materiale izolatoare, focare, bioșeminee, grile de aerisire, sticlă de șemineu, tubulaturi de aer, ventilatoare de aer cald, la diverse accesorii necesare pentru construcţia unui șemineu pe lemne, toate la cele mai înalte standarde.

Pefoc.ro este pe piață din 2006 și are peste 5.000 de clienţi mulţumiţi în fiecare an, dar și cel mai mare site de șeminee pe lemne, termoșeminee, coșuri de fum, focare șemineu și accesorii din România, cu un stoc de peste 10.000 de produse.

Când alegeți un șemineu este important să aveți alături o echipă de profesioniști care să fie atenți la nevoile dumneavoastră, dar și să știe să implementeze tehnic tot ce vă doriți. Fie că este vorba de design sau funcționalitate, un profesionist are experiența necesară pentru a stabili ce/unde se potrivește și dacă o idee de construcție este bună sau rea.

Tehnicienii de la Pefoc.ro, în urma efectuării unei lucrări profesioniste, oferă garanție de cel puțin 2 ani. Aceasta se adaugă la garanția de cinci ani care se primește pentru focare și la cea de 30 de ani care se primește pentru coșul de fum.

Alegerea construcției șemineului cu echipa Pefoc.ro te poate scuti de griji și stres ulterior, salvând bani încă de la începutul lucrării. Noi îți vom spune când vrei să alegi o variantă care nu e bună din punct de vedere tehnic, termic sau de design pentru locuința ta, evitând costuri suplimentare ulterioare.

Pefoc.ro se bazeaza pe calitate, profesionalism și seriozitate în relația cu clientul.

CONTACT: Sibiu, 550137, la ieșire în direcţia Ocna, pe Calea Surii Mici, nr 68

Tel: 0269228677, E-mail: contact@pefoc.ro

Web: www.pefoc.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?