Pefoc.ro, șemineul este inima unui cămin

  • 0 comentarii

O poveste „fierbinte” este cea a companiei Pefoc.ro. De 15 ani se scrie cu scântei de căldură și lumină, pentru toţi cei care au decis să-și facă locuinţele mai speciale prin comandarea și instalarea unui șemineu. Și nu oricum, ci apelând la o firmă din Sibiu, care a ajuns, în urma anilor de experien­ţă, să producă șeminee și sobe la comandă, având magazinul de seminee cu cele mai mari stocuri din România. Fie că vorbim de șeminee pe lemne, pe bioetanol sau electrice, Pefoc.ro este alegerea perfectă pentru a-ţi împlini un vis, având parte de calitate, de preţuri accesibile, de durată lungă de viaţă cu garanţii de 5 ani la produse și nu în ultimul rând, de un plus de siguranţă. „Realizăm la comandă orice model de șeminee, singurele restricţii fiind detaliile tehnice care trebuie respectate pentru siguranţa dumneavoastră! Sunt folosite doar materiale profesionale, de calitate, fără a fi folosită vată cu rigips, sau orice altă metodă necorespunzătoare”, spune Beniamin Prodea, managerul companiei.

Oricine dintre dumneavoastră a visat sau și-a imaginat, măcar o dată în viaţă o locuinţă, o cabană la munte sau o căsuţă pe malul mării, în care focul liniștit al unui șemineu să creeze atmosfera magică a unui loc liniştit și cald. Însă nu pentru oricine acestă imagine pare plauzibilă, până acum! Pentru că în Sibiu există PEFOC.RO SRL, una dintre cele mai cunoscute firme de specialitate din ţară, acest vis poate deveni realitate. Sunt cei mai buni în materie de șeminee, cu un personal specializat, o experienţă bogată în domeniu și peste 500 de șeminee și coșuri de fum profesionale executate în fiecare an. Profesionalismul și succesul rezultatelor economice garantat de acesta, le-a fost apreciat și de reprezentanţii Camerei de Comerţ Industrie și Agricultură Sibiu, prin acordarea Locului I, pe domeniul Comerţ, Turism, la grupa de activitate comerţ cu amănuntul al altor produse casnice și magazine specializate, ca microintreprindere.
Îi motivează dorinţa de a răspunde cât mai multor cereri și de a fi accesibili din punct de vedere al preţului, pentru un număr cât mai mare de clienţi. „În fiecare an, peste 9.000 de clienţi achiziţionează cel puţin unul dintre produsele noastre! Datorită valorilor pe care ni le-am însușit încă de la început, Pefoc.ro a câștigat aprecierea și respectul clienţilor săi prin seriozitatea și profesionalismul până la cel mai mic detaliu. Credem în calitate: în calitatea produselor, a valorilor și ideilor, cât și a întregului proces de prestare a serviciului”, adaugă Beniamin Prodea.

Livrare gratuită oriunde în ţară

Strategia creată de Pefoc.ro este dezvoltată așadar pe clienţi, oferta fiind modificată în permanenţă, în funcţie de cerinţele acestora. 5 echipe de montaj la nivel naţional execută șeminee și sobe oriunde în ţară. Pefoc.ro comercializează focarele produse și în magazinele mari de bricolaj, însă majoritatea comenzilor se plasează pe internet, iar cu ajutorul firmelor de curierat rapid, produsele sunt livrate gratuit până la client acasă, oriunde în ţară, între 24 și 48 de ore. Anual, peste 2000 de seminee sunt comandate online. De asemenea, oricine se decide pentru achiziţionarea sau comandarea unui șemineu, a unei sobe, are parte de consiliere gratuită, de la alegerea produsului și până la informaţii despre materiale de construcţie și manoperă. Preţurile modelelor de șeminee sau sobe sunt stabilite în funcţie de amplasarea, suprafaţa care trebuie încălzită, dacă este vorba de un model tradiţional sau este un model tip centrală, gabaritul șemineului, coșul de fum, distribuţia aerului sau op­ţiuni suplimentare. Scopul și efectul final este, însă unul de nerefuzat. „Avem certificări numeroase în ţări precum Germania, Cehia, Polonia și România, ceea ce nu poate decât să ne onoreze. Sunt parte din cartea noastră de vizită. Tipurile de produse pe care le oferim sunt nenumărate. De la șeminee pe lemne simple, șeminee cu distribuţie de aer cald în mai multe încăperi, șeminee deschise, seminee tip centrală (termoseminee), până la cele finisate rustic, clasic sau modern, în funcţie de preferinţa fiecărui client. Cum spune și sloganul nostru… Noi facem tot, tu pui pe foc!”, încheie Beniamin Prodea.

CONTACT: Sibiu, 550137, La ieșire în direcţia Ocna, Calea Şurii Mici, nr. 68, Tel: 0269228677, E-mail: info@semineesibiu.ro, Web: www.semineesibiu.ro; www.pefoc.ro

 

 

ianuarie 20, 2016

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...