Policlinica Astra mereu aproape de oameni

Policlinica Astra mereu aproape de oameni

Activitatea Policlinicii Astra a început în martie 1999, cu o echipă restrânsă, dar cu dorinţa de a oferi pacienţilor servicii medicale de înaltă calitate. Timp de un deceniu și jumătate, Policlinica ASTRA a crescut și și-a diversificat în mod constant oferta, devenind unul dintre principalii furnizori de servicii medicale din Sibiu.

POL-ASTRA1-800x454
Încă de la început a existat angajamentul de a fi printre cei mai buni. Acest deziderat a fost îndeplinit prin furnizarea de asistenţă medicală de calitate și servicii complete, prin respectarea dreptului fiecărui pacient la un diagnostic corect și la un plan de tratament adecvat.
„Mereu ne-am dorit să oferim mai mult pacienţilor noștri! Astfel, dotarea tehnică utilizată în efectuarea analizelor de laborator și a investigaţiilor medicale este de ultimă generaţie. Echipa noastră numără peste 40 de medici primari și specialiști, cu vastă experienţă și renume în Sibiu, acoperind nu mai puţin de 25 dintre cele mai importante specialităţi medicale: alergologie, cardiologie, cardiopediatrie, chirurgie, dermatologie, diabet-obezitate și boli de nutriţie, ecografie, endocrinologie, fizioterapie, ginecologie, medicină generală, medicină internă, medicină sportivă, medicina muncii, neonatologie, neurologie, nutriţie, oftalmologie, ORL și audiometrie, pediatrie, psihiatrie și psihoterapie, psihologie, reumatologie, urologie.
Deviza „Profesionalism, promptitudine, seriozitate!”, amintește de rolul asumat în îmbunătăţirea sănătăţii comunităţii în care ne desfășurăm activitatea, prin asigurarea unei game complexe de servicii medicale accesibile și de calitate”, a declarat dr. FLORIN ACHIM, managerul Policlinicii Astra.

Peste 50.000 de pacienţi anual.POL-ASTRA2-300x199

Prin contractele încheiate cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Sibiu, pacienţii beneficiază de analize de laborator gratuite, în limita fondurilor disponibile și de consultaţii medicale gratuite pentru specializările: diabet-obezitate, ginecologie, pediatrie, reumatologie.

POLICLINICA ASTRA dispune de un laborator performant de analize medicale, dotat cu analizoare automate, în care se realizează o gamă diversă de analize specifice de biochimie, hematologie, imunologie, bacteriologie, parazitologie și toxicologie.

POL-ASTRA3-300x199Preocuparea permanentă în a asigura pacienţilor și partenerilor servicii de calitate este confirmată prin obţinerea acreditării RENAR pentru laborator, cu certificat ISO 15189 / 2008.

În prezent, POLICLINICA ASTRA deservește anual peste 50.000 de pacienţi persoane fizice. De asemenea, sute de societăţi comerciale, intreprinderi individuale, cabinete medicale, persoane fizice autorizate și companii sunt asistate de departamentul propriu de Medicina Muncii, prin îndeplinirea cu succes a obligaţiilor legale privind sănătatea angajaţilor.
Aceste realizări nu ar fi fost posibile fără o echipă puternică și nu în ultimul rând fără pacienţii fideli, care ne-au fost alături. Rezultatele Policlinicii ASTRA au la bază profesionalismul și dedicarea fiecărei persoane implicate în desfășurarea activităţii. Am reușit împreună ca, în acești 15 ani, să construim un nume recunoscut pe piaţa serviciilor medicale, respectat de parteneri și apreciat de pacienţi.

CONTACT: str. Grigore Alexandrescu, nr. 1, Sibiu, telefon: 0269/206.204, 0269/233.016, Mail: secretariat@policlinicaastra.ro, site: www.policlinica-astra.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?