POLICLINICA ASTRA – profesionalism, promptitudine, seriozitate!

POLICLINICA ASTRA – profesionalism, promptitudine, seriozitate!

Înfiinţată în urmă cu aproape 17 ani, Policlinica ASTRA a cunoscut o dezvoltare continuă. Pentru că ne-am asumat misiunea de a furniza asistenţă medicală de calitate şi servicii complete, în 2016 extindem capacitatea şi gama de specialităţi medicale, oferind pacienţilor acces la echipamente medicale moderne şi cadre medicale de înalt profesionalism.


Gamă complexă de servicii medicale

În prezent, oferim pacienţilor acces la 28 de specialităţi medicale şi la o echipă de 50 de medici primari şi specialişti, cu vastă experienţă şi renume în Sibiu precum şi la un laborator propriu pentru analize medicale.
Complexitatea corpului medical şi a serviciilor oferite – consultaţii de specialitate, analize medicale de laborator, investigaţii medicale ca ecografie, osteodensitometrie, electrocardiogramă, spirometrie, audiometrie, campimetrie, colposcopie, servicii de medicina muncii – fac din Policlinica ASTRA un centru medical de referinţă în Sibiu.
Prin intermediul laboratorului propriu, dotat cu analizoare automate, Policlinica ASTRA pune la dispoziţia pacienţilor o gamă diversă de analize specifice de biochimie, hematologie, imunologie, bacteriologie, parazitologie şi toxicologie.
Preocuparea permanentă în a asigura pacienţilor şi partenerilor servicii de calitate este confirmată prin obţinerea acreditării RENAR pentru laborator, cu certificat ISO 15189/2013.

Noi specialităţi medicale contractate cu CJAS Sibiu
Activitatea noastră a început în martie 1999, cu o echipa restrânsă, dar cu dorinţa de a oferi sibienilor care apelează la noi servicii medicale de calitate.
În anul 2016 vom completa lista specialităţilor contractate cu CJAS cu încă două: neurologie şi psi­hiatrie pediatrică. Acestea se adaugă consultaţiilor gratuite de alergologie, diabet-obezitate, medicină internă şi reumatologie, de care pacienţii pot beneficia în baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Al doilea sediu
Vă mulţumim pentru încrederea acordată în aceşti ani şi pentru faptul că reprezentăm una dintre opţiunile dumneavoastră în privinţa monitorizării stării de sănătate. Având în vedere continua extindere a colectivului de medici, precum şi complexitatea serviciilor medicale oferite, în acest an, Policlinica ASTRA deschide încă un punct de lucru. Noul sediu se află la intersecţia străzilor Piaţa Prahova cu Matei Millo.

Sănătatea dumneavoastră este principala noastră grijă, iar misiunea asumată este de a oferi soluţii eficiente, bazate pe experienţa celor mai buni medici specialişti şi pe tehnologia medicală de ultima generaţie, într-un spaţiu prietenos şi modern.

Începem un nou capitol în care ne propunem să menţinem nivelul ridicat al calităţii serviciilor oferite prin care v-am câştigat încrederea şi respectul.

CONTACT: Str. Grigore Alexandrescu, nr. 1, Sibiu, tel.: 0269/206.204, 0269/233.016, e+mail: secretariat@policlinicaastra.ro, site: www.policlinica-astra.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?