POŞTA ATLASSIB CURIER RAPID aşii expedierilor

POŞTA ATLASSIB CURIER RAPID aşii expedierilor

În gama de servicii prestate de S.C. POŞTA ATLASSIB CURIER RAPID S.R.L. se numără expedierea de plicuri şi colete în sistem door to door, agenţie – agenţie, expeditor – agenţie, agenţie – destinatar, expedieri LOCO, expedieri TUR-RETUR (acte care se întorc semnate şi avizate), expedieri – confirmare de primire, dar şi expedieri trimiteri poştale cu valoare declarată, asigurată ramburs.

Certificată şi recunoscută prin multe distincţii ca fiind cea mai bună, S.C. POŞTA ATLASSIB CURIER RAPID S.R.L. nu se dezminte prin calitatea serviciilor oferite. Având ca principii perfecţionarea continuă, rapiditatea şi siguranţa, precum şi interesul pentru nevoile clientului şi sub motto-ul „oriunde, mereu la timp”, S.C. POŞTA ATLASSIB CURIER RAPID S.R.L. răspunde întotdeauna cu promptitudine solicitărilor. După ce timp de 8 ani a funcţionat ca un serviciu în cadrul societăţii Atlassib, în anul 2003, S.C. POŞTA ATLASSIB CURIER RAPID S.R.L. s-a înfiinţat ca atare şi în acelaşi an a obţinut şi certificatul de înregistrare a mărcii. De atunci şi până în prezent, societatea a avut un ritm alert de dezvoltare, în mod special datorită interesului manifestat pentru satisfacerea nevoilor clienţilor. S.C. POŞTA ATLASSIB CURIER RAPID S.R.L. expediază în condiţii de maximă eficienţă şi confidenţialitate plicuri şi colete atât în ţară, cât şi în străinătate. Reţeaua internă a Poştei Atlassib cuprinde toate oraşele mari din ţară, fiind formată din peste 85 de agenţii. Toate aceste agenţii sunt dotate cu aparatură tehnică şi informaţională de ultimă oră, fiind conectate permanent la reţele de comunicare. În vederea înregistrării şi urmăririi trimiterilor poştale, Poşta Atlassib dispune de un soft specializat şi de alte echipamente tehnice, precum cititoarele mobile de coduri bară, care asigură siguranţa şi promptitudinea serviciilor. De asemenea, depozitul central are în dotare o bandă transportoare Mulag Orbiter şi benzi de scanare şi cântărire pentru manipularea coletelor. Poşta Atlassib dispune şi de un parc auto propriu, care poate face faţă oricărei solicitări, acesta numărând până în prezent peste 250 de autovehicule. Toţi agenţii din teren sunt dotaţi cu terminale intermec CN 50 mobile.

P1

Servicii impecabile

Poşta Atlassib asigură gratuitatea serviciului de transmitere înregistrată a trimiterii poştale, precum şi asigurarea automată a expediţiilor cu o valoare de până la 50 euro. Şi pentru că profesionalismul şi implicarea în ducerea la bun sfârşit a solicitărilor definesc calitatea serviciilor Poştei Atlassib, clienţii se bucură şi de o serie de alte beneficii. Traseul trimiterii poştale este monitorizat pe toată durata transportului. Există posibilitatea de schimbare a destinaţiei sau a destinatarului în timpul transportului. Se garantează livrarea trimiterii poştale la o dată şi la o oră anume stabilite. Pot fi încercări multiple de livrare, dar şi trimiteri poştale potrivit priorităţii. Depozitarea şi păstrarea trimiterilor poştale este la dispoziţia destinatarilor. De asemenea, se eliberează dovezi privind distribuirea trimiterii poştale, se garantează timpul de distribuire şi colectarea trimiterilor poştale, de la o adresă desemnată de către expeditor.

P2

CONTACT: Str. Autogării Nr. 1, (Autogara Turnişor), Tel: 0269/228821, 0269/218152, Mobil: 0741/269788, 0741/194045, Fax: 0269/242578, E-mail: posta@atlassib.ro, Număr telefon UNIC pentru România, 08010300300, (tarif fără suprataxă)

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?