PRO-CONFORT, Pro-Viziune, Pro-Misiune, Pro-Valori!

PRO-CONFORT, Pro-Viziune, Pro-Misiune, Pro-Valori!

Totul a început de la o idee… o idee care în timp a crescut, a ajuns la maturitate și acum prosperă, depășind obstacole pentru a aduce confortul clienţilor. Este ideea care a creat Proconfort, o companie sibiană, înfiinţată în urmă cu 11 ani, în 4 februarie 2004; activitatea sa principală fiind lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire și de aer condiţionat, cu accent pe proiectarea și execuţia sistemelor de alimentare cu gaze naturale. La început, lucrările se executau doar cu o echipă formată dintr-o mână de oameni cu viziune. În 3 ani însă, afacerea a ajuns la nivelul următor și s-a creat echipa de proiectare. Astfel, societatea avea să se întregească și să-și formeze un colectiv puternic, unit și dornic să fie lider în domeniu.

Sediul societăţii se află în judeţul Sibiu, localitatea Șelimbăr, str. Aleea Petru Rareș, nr. 4. Activitatea societăţii se desfășoară într-un sediu propriu, iar personalul angajat al acesteia este structurat în departamentul tehnic, respectiv compartimentul de proiectare, compartimentul de execuţie și departamentul economic. Prin experienţa cumulată în cei 11 ani de activitate, prin profesionalismul și orientarea către client, dar și prin asimilarea noutăţilor tehnice, Proconfort și-a dovedit promptitudinea și calitatea în elaborarea, susţinerea și executarea proiectelor. „La ora actuală, societatea noastră are pentru departamentul tehnic de execuţie, angajaţi cu calificări diverse cum sunt instalatori autorizaţi ANRE pentru lucrări în domeniul gazelor naturale, sudori autorizaţi ISCIR pentru sudură în oţel și în polietilenă, electric și autogen, excavatoriști. Datorită experien­ţei precum și a unei bune instruiri, echipa de execuţie asigură un nivel ridicat de calitate a lucrărilor executate”, spune directorul Eugen Avrigean.

Promptitudine și calitate pentru siguranţa confortului dumneavoastră

Întreaga activitate a societăţii Proconfort se desfășoară în scopul realizării a cât mai multor lucrări de calitate, respectând nevoile și cerinţele clienţilor, în conformitate cu cerinţele legislaţiei în domeniu. Compania deţine toate autorizaţiile și certificările necesare pentru desfășurarea unei activităţi sigure. Întregul colectiv contribuie la dezvoltarea societăţii și pentru aceasta acordă atenţie îmbunătăţirii tuturor activităţilor pe care le desfășoară. „Motivaţia echipei Proconfort vine din mulţumirea adusă clienţilor săi. Misiunea noastră se rezumă la serviciile oferite și care sunt menite să aducă satisfacţie și pentru asta ne dedicăm zi de zi calităţii lucrărilor executate, mereu în funcţie de necesităţile clienţilor noștri, persoane fizice și juridice. Ne dorim să consolidăm relaţii profitabile bazate pe încredere, respect, promptitudine”, încheie directorul companiei.

CONTACT: Aleea Petru Rareș nr. 4, Șelimbăr, Sibiu, Mobil: 0735 526201, Tel./Fax. 0269 253838, E-mail: proconfortsibiu@yahoo.com, Site: www.proconfortsibiu.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?