Proiectul TAMPONABILĂ pe înţelesul tuturor

Proiectul TAMPONABILĂ pe înţelesul tuturor

Considerăm că a ne proteja împotriva riscurilor la care ne expunem zilnic poate oferi fiecăruia dintre noi siguranţa, confortul şi încrederea de care avem nevoie pentru a ne canaliza energia spre proiectele şi activităţile care ne aduc împlinire. Acest lucru ne determină să devenim un partener stabil şi de încredere pentru clienţii şi colaboratorii noştri!

Cu acest gând am pornit la drum în martie 2012, când ne-am lansat pe piaţa sibiană, în calitate de partener Safety Broker, cu o strategie de dezvoltare ce vizează un nou concept de brokeraj care să vină în întâmpinarea clienţilor cu programe, produse şi servicii de asigurare personalizate.
În tot acest timp, activitatea noastră a fost şi este susţinută prin parteneriate încheiate cu societăţile de asigurare care activează în România. Din 2014, Safety Broker în parteneriat cu SC AUTO SERVICE NOVA SRL, unitate de service specializată, oferă clienţilor servicii integrate, unice pe piaţa sibiană care să degreveze clienţii de problemele generate de un eventual eveniment rutier neplăcut. Aceste parteneriate ne permit să venim mereu în întâmpinarea clienţilor cu programe și servicii care să corespundă nevoilor acestora.

În cei trei ani de activitate, am investit în siguranţa clienţilor noştri, persoane fizice şi juridice, oferind consultanţă în alegerea şi achiziţionarea produselor de asigurare potrivite, precum asigurări de proprietăţi, asigurări medicale, asigurări de viaţă, asigurări care să faciliteze desfăşurarea activităţii antreprenoriale, asigurări auto și asigurări de răspundere civilă profesională.
În octombrie 2013 am demarat proiectul RCA şi CASCO cu maşină la schimb (www.tamponabila.ro) care vine şi propune un serviciu nou pentru piaţa sibiană. Prin acest proiect, în caz de accident, Safety Broker Sibiu pune la dispoziţia clienţilor săi care încheie poliţa de asigurare RCA sau CASCO, o maşină la schimb de care clientul beneficiază pe toată durata reparaţiei propriului autovehicul. Autotursimul este pus la dispoziţie gratuit de către brokerul de asigurare, fără niciun cost suplimentar care să se reflecte în costul poliţei.

Începând cu data de 1 noiembrie 2013, am lansat un nou proiect, adresat exclusiv persoanelor asigurate din judeţul Sibiu, prin înfiinţarea unui departament de daune disponibil 24/24. Rolul acestui serviciu este de a veni în mod real în sprijinul clienţilor în cazul producerii unui eveniment rutier, indiferent unde asiguratul are încheiată poliţa.

Toţi asiguraţii care, în cazul unui eveniment rutier, apelează Departamentul de daune la numărul scurt 0369.919 sau telefon 0755.77.33.88, vor beneficia de asistenţă gratuită de la producerea incidentului până la finalizarea reparaţiei. Ne asumăm răspunderea pentru instrumentarea dosarului de daună prin deschiderea dosarului de daună, menţinerea legăturii cu compania de asigurări la care clientul are încheiată poliţa de asigurare, reparaţia maşinii şi urmărirea procesului de recuperare a despăgubirilor din partea asiguratorului.

Ulterior, am pornit serviciul RCA şi CASCO cu tractare GRATUITĂ. Rolul acestuia este de a veni în sprijinul clienţilor care au încheiat poliţa de asigurare la Safety Broker Sibiu, în cazul producerii unui eveniment rutier pe raza judeţului Sibiu în urma căruia se constată că autoturismul este nedeplasabil.
Contactând consultanţii noştri, clienţii au posibilitatea verificării valabilităţii taxei de drum, precum și achiziţionarea rovinietei.
În 2014 am încheiat un parteneriat de încredere cu firma S.C. AUTO SERVICE NOVA, unitate de service specializată, prin intermediul căreia punem la dispoziţia clienţilor proprii, şi nu numai, servicii specializate în materie de tinichigerie, vopsitorie, mecanică, diagnoză auto, vulcanizare şi echilibrare roţi.
Prin toate serviciile noastre încercăm să reducem cât mai mult cheltuielile care survin din producerea evenimentelor rutiere, cât şi degrevarea clienţilor de toate problemele cu reparaţia, tractarea sau maşina la schimb. Mulţumim clienţilor noştri pentru încrederea acordată!

Servicii complete pentru autoturismul dumneavoastră. Proiectul TAMPONABILĂ merge mai departe…

RCA cu mașină la schimb

CASCO cu mașină la schimb

Tractare GRATUITĂ

Consultanță daune

Reparație auto
vopsitorie/tinichigerie
mecanică/revizii tehnice
schimb anvelope
încărcare freon
ITP; Rovignetă

Servicii înmatriculări auto

CONTACT: Bvd. Vasile Milea nr. 22, 09:00 – 18:00, tel. 0269.255 074 sau 0755.77 33 88, e-mail info@tamponabila.ro, www.tamponabila.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?