Retrasib: Putere, Siguranță, Calitate

Retrasib: Putere, Siguranță, Calitate

RETRASIB S.A. SIBIU este o companie cu capital privat integral românesc. Principalul obiect de activitate este fabricarea de transformatoare şi autotransformatoare cu puteri până la 600 MVA şi tensiuni până la 500 kV.

RETRASIB-LOGO-300x60
RETRASIB produce: transformatoare/autotransformatoare pentru staţii electrice; centrale hidro, termo sau nucleare; parcuri eoliene, parcuri fotovoltaice (sau alte pro­iecte de energie regenerabilă), staţii mobile, parcuri industriale, staţii electrice CFR etc.
RETRASIB detine know-how-ul, experienţa și tehnologia necesară pentru fabricarea de transformatoare de putere, la cele mai înalte exigenţe ale Sistemului Energetic Românesc și de peste hotare.
RETRASIB pune la dispoziţia clienţilor și partenerilor săi o vastă experienţă în domeniul energetic prin specialiștii proprii, în continuă dezvoltare profesională.
RETRASIB pune accent pe specializarea continuă a personalului, prin participarea la training-uri conduse de experţi în domeniu și achiziţionând doar echipamente de ultimă generaţie de la firme consacrate, urmărind permanent cooptarea de specialiști sau personal care să dorească o carieră de lungă durată în domeniul fabricării de transformatoare, datorită dezvoltării și expansiunii continue a pieţei energiei.
Succesul RETRASIB este garantat prin raportul optim calitate-preţ. RETRASIB se concentrează continuu pe dezvoltarea de soluţii tehnice pentru: reducerea nivelului de pierderi, de zgomot, eficienţă ridicată și siguranţă pentru mediu.

În premieră naţională Transformatoare RETRASIB în Elveţia:

RETRASIB Sibiu produce transformatoare pentru Sistemul Energetic din Elveţia. În noiembrie 2013 a fost livrat și instalat primul transformator de putere 60 MVA într-o hidrocentrală din Elveţia. Până în 2015 se vor mai livra încă 3 transformatoare, având aceeași destinaţie.

Transformatoare RETRASIB în Ungaria:
RETRASIB Sibiu este unul din cei 3 producători calificaţi ca potenţiali furnizori de transformatoare de putere pentru staţiile de 400 kV și 220 kV operate de către MAVIR ZRt. – Compania Naţională de Transport a Energiei Electrice din Ungaria, în următorii 4 ani.

Clienţii noștri:
RETRASIB este un partener de afaceri important pentru: Transelectrica, Electrica, Enel, Cez, E-on, Alstom, Energobit, Siemens, Abb, etc. Scopul RETRASIB este acela de a se menţine lider pe piaţa transformatoarelor și autotransformatoarelor din România, devenind în același timp un competitor important pe pieţele externe.

CONTACT: RO-550321, Sibiu, Stefan cel Mare 156, Tel: +40(0)269 25 32 69, Fax: +40(0)269 25 32 79, E-mail: office@retrasib.ro, Web: www.retrasib.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?