Rubin eleganța bunului gust

Rubin eleganța bunului gust

RUBIN-LOGO-300x152
La Rubin, totul se face ca la carte. Nimic nu este lăsat la întâmplare. Fiecare detaliu e migălit și șlefuit până ce atinge perfecţiunea. Atmosfera te cucerește, încă de la început, prin decorul elegant și stilat. Meniul e bogat în preparate delicioase și fine, pregătite după reţete clasice, folosind ingrediente proaspete și atent selecţionate.
Rubin este una dintre firmele de top ale Sibiului din domeniul restaurantelor, organizării de evenimente sau al serviciilor de catering, excelând nu doar prin meniuri de calitate, dar și prin diversitatea serviciilor oferite.
Cu o experienţă de peste opt ani în alimentaţie publică și catering, punem la dispoziţia clienţilor noștri un meniu variat, gândit pentru ei, pentru a asigura o alimentaţie diversificată, sănătoasă, echilibrată și mai ales gustoasă, pentru fiecare zi.
Cele două bucătării în care se pregătesc delicioasele preparate sunt amenajate conform tuturor normelor de igienă și sănătate publică, cu utilaje de ultimă generaţie, personal pregătit, permanent controlat și perfecţionat pentru a fi în pas cu noile cerinţe din domeniu. Nu în ultimul rând, se acordă o grijă deosebită ca mâncarea preparată să fie transportată în cele mai bune condiţii şi să fie livrată conform cerinţelor. Pentru că Rubin nu se dezminte în calitatea şi atenţia acordată serviciilor oferite, alte firme de marcă din Sibiu apelează cu încredere la serviciile de catering. Mediplus, Lasselsberger Knauf, TÜV Rheinland sau Faurecia sunt doar câteva dintre companiile care ne recomandă.

Serviciile ireproșabile oferite de Rubin sunt demonstrate și de implicarea restaurantului la cele mai importante evenimente culturale și festivaluri din Sibiu: Media Music Awards, Simply The Best – Povestea Naiului cu Radu Nechifor, Focus Festival, Balul Tinerilor Artiști, Sibiu Wedding Days, Sibiu Baby Days și multe altele. Totodată, numeroase școli și grădiniţe ne-au acordat încredere pentru a livra în fiecare zi cele mai gustoase și sănătoase meniuri pentru copii: Gradiniţa Tărâmul Zânelor, Gradiniţa Tălmaciu, Centrul Școlar de Educaţie Incluzivă, SOS Satele Copiilor, Școala Generală Regina Maria etc. Iar pentru că vrem să fim alături de dumneavoastră, de luni până vineri vă aducem la birou sau acasă meniul zilei, care include o gamă largă de preparate culinare, pe gusturile fiecăruia. Astfel, pe site-ul www.alarubin.ro găsiţi meniul săptămânal de unde vă puteţi alege atât preparate tradiţionale, cât și paste, meniuri vegetariene sau salate.
Rubin este certificat HACCP, asigurând astfel un sistem foarte bine pus la punct de management al siguranţei alimentelor și producerii acestora.
Echipa Rubin se adaptează cu ușurinţă la cerinţele dumneavoastră și creează catering personalizat pe dorinţele fiecărui client în parte. Astfel, am livrat o gamă variată de preparate colaboratorilor noștri, de la tematică mediteraneană, până la cateringuri minimaliste, candy-baruri fancy sau tradiţionale, platouri sofisticate.
RUBIN2-800x500

CONTACT: Restaurantul Rubin , Piaţa Crișan, Nr. 7C și vă stăm la dispoziţie la numărul de telefon 0269 207 681 și pe adresa de e-mail: catering@alarubin.ro sau pe www.alarubin.ro.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?