RUD – Tradition in Dynamic Innovation „Un lanț este atât de rezistent, cât cea mai slabă verigă a sa!”

RUD – Tradition in Dynamic Innovation „Un lanț este atât de rezistent, cât cea mai slabă verigă a sa!”

Suntem un concern internaţional de familie, care oferă soluţii inovatoare de sisteme de lanţ şi componente pentru cele mai diverse aplicaţii în domeniu.

Compania RUD Kettenfabrik Rieger & Dietz a fost fondată de către Carl Rieger şi Friedrich Dietz în anul 1875. Grupul RUD se află în prezent în proprietatea fami­liei Rieger. Prima fabrică a fost înfiinţată în Germania, in Unterkochen, în anul 1875. Cu peste 135 de ani de experienţă, dezvoltăm sisteme de lanţuri şi componente pentru diferite aplicaţii, bazate pe lanţ rotund. Soluţiile noastre sunt inovatoare, orientate spre viitor, pentru diferite probleme, prin sisteme variate de lanţuri, piese şi componente, în diferite forme şi multiple moduri de utilizare. Toate produsele noastre sunt rezultatul aspiraţiei spre creativitate şi perfecţiune în domeniile noastre forte de activitate: modelare, sudură, tratament termic şi tehnologia suprafeţelor.

RUD la Sibiu

Decizia de a înfiinţa o filială RUD în Sibiu şi de a reloca întreaga producţie de lan­uri antiderapante în România a fost luată în 2003 în contextul concurenţei tot mai puternice din acest sector de activitate şi al presiunilor de a scădea costurile de produc­ţie. La început a fost închiriată o hală unde s-a demarat cu montajul lanţurilor antiderapante, după care a urmat achiziţia terenului, construcţia halei de producţie unde, în final, pe lângă montajul final au fost aduse utilajele de producţie pentru fabricarea lanţului metraj şi a componentelor pentru lanţurile antiderapante.
Creşterea continuă a activităţii şi performanţei firmei noastre se reflectă în investiţiile efectuate în ultimii ani la sediul nostru din Sibiu. De exemplu, în perioada 2008-2012 s-au făcut investiţii de 3 milioane Euro pentru extinderea halei de produc­ţie şi a spaţiului administrativ cu încă 6.000 mp. În acest moment, suprafaţa totală construită la sediul nostru central din Sibiu este de aprox. 10.000 mp. În viitor, vom continua investiţiile pentru creşterea capacităţii de producţie de lanţuri prin achiziţionarea de noi utilaje!

Produse de calitate maximă

Acesta este laitmotivul producţiei de lanţuri de calitate, având la bază un sistem de asigurare a calităţii în producţie, certificate conform DIN ISO 9001. La ridicare, ancorare şi transport, lanţurile RUD garantează pentru calitate, inovaţie şi siguranţă. Pe zăpadă şi gheaţă sau chiar şi în cele mai grele condiţii de teren, lanţurile antiderapante RUD asigură siguranţă, oferind sisteme de montaj inovativ şi durată de viaţă îndelungată. Lanţurile de protecţie RUD oferă protecţie suprafeţei de rulaj şi a flancului anvelopei pentru utilajele din industria minieră. De asemenea, Mobilierul Urban de calitate produs de firma noastră rezistă celor mai grele condiţii meteo şi se integrează armonios cu mediul înconjurător!

CONTACT: RUD Florian Rieger SRL, str. Europa Unită nr. 4, 550052 Sibiu / Romania, Tel.: +40 269 203 600, Fax: +40 269 203 620, Email: office@rud.ro, Website. www.rud.ro

 

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?