R1Concernul internaţional de familie, ce oferă soluţii inovatoare de sisteme de lanţ și componente pentru cele mai diverse aplicaţii în domeniu.
Având sediul principal în Germania, mai are și alte locaţii de producţie în România, fabrici în Finlanda, Brazilia, Africa de Sud, India și China, fiind totodată reprezentată prin unităţi puternice de distribuţie în SUA și Australia.

Anul 2013 a fost unul important pentru locaţia din Sibiu, sărbătorind 10 ani de existenţă și succes pe piaţa românească. Astfel, RUD a dovedit că poate fi la nivelul standardului impus de calitatea de lider al companiei.
Creșterea continuă a activităţii și performanţei firmei noastre se reflectă în investiţiile efectuate în ultimii ani la sediul nostru din Sibiu. De exemplu, începând cu anul 2008 s-au făcut investiţii de 1,7 milioane de euro pentru extinderea halei de producţie și a spaţiului administrativ cu încă 3.600 mp, la care s-au adăugat, în anul 2013, încă 4.000 mp. În acest moment, suprafaţa totală construită la sediul din Sibiu este de aproximativ 10.000 mp.
„Un lanţ este rezistent cât cea mai slabă verigă a sa”, este laitmotivul firmei, susţinut cu putere de către angajaţii săi, prin muncă asiduă, produse de calitate și performanţă a activităţii. Lanţurile noastre au la bază un sistem de asigurare a calităţii în producţie, certificate conform DIN ISO 9001. La ridicare, ancorare și transport, lanţurile RUD garantează pentru calitate, inovaţie și siguranţă. Pe zăpadă și gheaţă sau chiar și în cele mai grele condiţii de teren, lanţurile antiderapante RUD asigură siguranţa, oferind sisteme de montaj inovativ și durată de viaţă îndelungată. Lanţurile de protecţie RUD oferă protecţie suprafeţei de rulaj și flancului anvelopei pentru utilajele din industria minieră. De asemenea, mobilierul urban de calitate, produs de firma noastră, rezistă celor mai grele condiţii meteo și se integrează armonios cu mediul înconjurător.
RUD Florian Rieger – Sibiu susţine competiţii sportive și, în mod special, cele de raliu și Offroad, în anul 2014 fiind prezent la diverse evenimente de acest gen, cum este, spre exemplu, Sibiu Rally Challenge.
Împreună cu GTC Auto Trade, participăm la Bucharest Wheels Arena – singurul festival auto-moto și sporturi extreme din România – unde, bineînţeles, RUD este prezent împreună cu partenerul său GTC MotorSport.
GTC organizează și un concurs de offroad, anual, GTC Trophy, unde RUD contribuie cu premii constând în produse, lanţuri antiderapante.
Participarea la târguri și expoziţii este foarte importantă pentru promovarea produselor și atragerea de noi clienţi, iar RUD este activ la acest capitol atât pe plan naţional, cât și internaţional.
Autonet Mobility Show București este un alt eveniment important la care RUD a participat în acest an, urmat de Expowood Brașov.

CONTACT: Str. Europa Unită, nr. 4, 550052 Sibiu /RO, Tel.: 0269/203600; Fax: 0269/203620, E-mail: office@rud.ro, Website: www.rud.ro

R2