SC EMCO SRL, drumul către succes este mereu „drum în lucru”

SC EMCO SRL, drumul către succes este mereu „drum în lucru”

Societatea a fost înfiinţată în primăvara anului 2004 prin voinţa a doi sibieni, de specialitate ingineri constructori, având ca obiect principal construcţiile civile şi industriale.
Se spune că drumul către succes este mereu „drum în lucru”, acesta devenind în timp şi logo-ul societăţii.
Intenţia acţionarilor a fost să înfiinţeze o companie dedicată construcţiilor civile şi industriale, dar şi promovării de locuinţe noi. Obiectivul de bază al companiei este de a asigura servicii de înalta calitate în conformitate cu cerinţele legale şi reglementările aplicabile pentru a obţine satisfacţia clientului. Clienţii companiei au parte de servicii complete de la proiectare, asistenţă şi consultanţă de specialitate pentru a putea oferi soluţii eficiente, optimizate în funcţie de cerinţele lor.
La început, firma s-a specializat pe construcţii industriale la roşu şi în special pe obiective construite pe cadre de beton armat. În acest sens au fost achiziţionate o serie de materiale specifice profesionale din import care să asigure în primul rând un nivel ridicat de calitate şi nu în ultimul rând, rapiditate în procesul de construcţii.

Activitatea de construcţii a început efectiv în cursul lunii iunie 2014 prin contractarea în subantrepriză a primului magazin PLUS în România construit la Deva.
În lunile care au urmat, prin efortul susţinut al colectivului s-a reuşit contractarea şi execuţia în timp record a unor lucrări de marcă în Sibiu şi în zonele limitrofe, având ca beneficiari atât persoane juridice române, cât şi străine.
Menţionăm că în perioada octombrie 2006 – februarie 2007 societatea noastră a activat şi în R.F. Germania, încheind cu succes prima lucrare a firmei pe teritoriul acestei ţări.

Colectivul societăţii este format din personal calificat şi cu experienţă acumulată atît în ţară, dar mai ales în străinătate, lucru care şi-a pus amprenta de neconfundat pe sistemul de lucru şi pe organizare. Echipa tânăra de specialişti care asigura managementul companiei a reuşit cu succes să rezolve cu promptitudine şi dinamism diverse situaţii de criză apărute de-a lungul anilor.
Interesul deosebit asupra calităţii lucrărilor se concretizează încă din toamna anului 2004 prin obţinerea atestatului şi elaborarea Manualului de Management al Calităţii în raport şi conformitate cu cerin­ţele standardului SR EN ISO 9001/2000.

Din 2007, a fost creată o nouă societate, IMMO INVEST HERMANNSTADT care se ocupă exclusiv cu dezvoltarea proiectelor rezidenţiale proprii, de la achiziţia terenului, proiectare, avizare, urmărirea lucrărilor de construire şi comercializarea locuinţelor realizate. În doar câţiva an societatea s-a impus pe piaţa locală din Sibiu, devenind una dintre cele mai cunoscute companii din domeniu, lucru confirmat şi de listarea în Topul Afaceri din România cu numeroase clasări în top 3 companii de succes.
Bineînţeles că până la urmă singurii care ne recomandă în timp şi de necontestat sunt clienţii şi lucrările executate. O parte din acestea se pot vizualiza şi pe pagina noastră de web la adresa:
www.emcogroup.eu

CONTACT: SC Emco SRL, 550031 Sibiu, Romania, Str. E.A. Bielz Nr.30, E-mail:office@emcogrup.eu,www.emcogroup.eu

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?