Șeminee Sibiu TM, faptele vorbesc mai mult decât cuvintele.

Șeminee Sibiu TM, faptele vorbesc mai mult decât cuvintele.

Focul în șemineu a produs întotdeauna inspiraţie pentru romantici, căldură pentru înfriguraţi și lumină pentru sceptici. Cel ce spune că nu a visat măcar o dată focul unui șemineu, minte. Cele mai frumoase amintiri sunt așezate pe șeminee, iar cabanele de la munte nu sunt complete fără lumina acestui accesoriu. Oricine își poate trăi visul de a avea un șemineu. În Sibiu există PEFOC.RO SRL, una dintre cele mai cunoscute firme de specialitate din ţară. Cu 14 ani de experienţă în domeniu și cu o deschidere totală căre client sunt cea mai bună alegere atunci când vorbim despre șeminee.

SEMsssss-300x229

SEM3PEFOC.RO SRL este o firmă specializată în comercializarea și construcţia de șeminee pe lemne și coșuri de fum de cea mai bună calitate. Se află pe piaţă din anul 2000, iar sediul principal este în Sibiu. Cu un personal specializat, o experienţă bogată în domeniu și peste 100 de șeminee și coșuri de fum executate în fiecare an, PEFOC.RO SRL este una din cele mai cunoscute firme de specialitate din ţară. Cu certificări numeroase în ţări precum Germania, Cehia, Polonia și România, aceștia nu pot fi decât partenerii oficiali ai unor firme cu renume în toată Europa. Gama de produse este largă: de la materiale izolatoare, focare, bio șeminee, grile de aer, sticlă de șemineu, tubulaturi de aer, ventilatoare de aer cald, la diverse accesorii necesare pentru construcţia unui șemineu pe lemn, toate la cele mai înalte standarde. Pentru că vorbim despre calitate și profesionalism, trebuie să vorbim și despre un brand pe măsură. Șeminee SibiuTM reprezintă garanţia tuturor calităţilor promovate de PEFOC.RO SRL.; garanţie susţinută de statistici: peste 5.000 de clienţi mulţumiţi anual de produsele oferite și cel mai mare site de șeminee pe lemne, termoșeminee, coșuri de fum, focare șemineu și accesorii din România, cu un stoc de peste 6.000 de produse.

Experienţa de peste 14 ani își spune cuvântul

SEMsssssss4-300x229

Strategia creată de Șeminee SibiuTM este dezvoltată pe clienţi, oferta fiind modificată în permanenţă, în funcţie de cerinţele acestora. Patru echipe de montaj execută anual peste 150 de șeminee și coșuri de fum oriunde în ţară.
Se face orice tip de montaj, în toată ţara, în funcţie de modelul ales de client (șemineu modern, clasic, rustic, șemineu cu teracotă, șemineu tip centrală, coșuri de fum ceramice etc). „Chiar în acest moment avem echipele plecate în ţară. Avem o echipă la Galaţi, una la Brașov, alta la București…”, spune Beniamin Prodea, administrator PEFOC.RO SRL. „Nu ne orpim aici, pentru că producem și comercializăm modele de șeminee cu preţuri calculate în funcţie de modelul ales, de înălţimea camerelor, suprafaţa încălzită și capacitatea acestora. Experienţa de peste 14 ani în domeniu este cartea noastră de vizită și suntem siguri că la noi este găsit produsul ideal, optim atât din punct de vedere practic, cât și ambiental!”, mai spune Beniamin Prodea. De asemenea, personalul este specializat în consultanţă. 8 angajaţi răspund permanent la telefon și vin în întâmpinarea clienţilor cu sfaturi utile și soluţii la orice problemă din domeniul șemineelor.

SEM5-300x229

SEM5PEFOC.RO SRL este o firmă în care clienţii au încredere, pentru că oferă calitate și soluţia optimă pentru a aduce în casa clienţilor săi șemineul dorit.

CONTACT: Sibiu, 550137, La ieșire în direcţia Ocna ( Drumul Hoţilor), Tel: 0269228677, E-mail: info@semineesibiu.ro, Web: www.semineesibiu.ro; www.pefoc.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?