Și Bucureștiul printează cu Printcenter.ro.

  • 0 comentarii

În Sibiu, noţiunea de imagine prinde contur, de mai bine de 8 ani, cu Printcenter.ro. Cele mai importante și impresionante evenimente naţionale și internaţionale care se desfășoară în orașul nostru au fost definite de printul de calitate al materialelor promoţionale, toate purtând amprenta firmei sibiene. Festivalul Internaţional de Teatru, Media Music Awards, Miss Models International, Red Bull Romaniacs, Transilvania Tatto Expo sunt doar câteva exemple. În timp, graniţele colaborărilor s-au extins către capitală. Din luna august, Printcenter există și în București, iar sibienii știu de ce!

p4-300x50

Se poate spune, fără îndoială, că Printcenter.ro este un brand consacrat și una dintre cele mai apreciate firme de tipar din Sibiu și din ţară. S-au impus de-a lungul timpului, oferind o gamă largă de produse tipărite şi o diversitate de servicii, folosind cele mai noi şi performante echipamente. Au reușit să pună în aceeași frază printul, urmat de calitate, acurateţe, profesionalism și respect faţă de client. În luna august a acestui an, Printcenter.ro s-a deschis și în București. „Nu a fost o decizie premeditată, ci mai curând „impusă” dintr-un anumit punct, de necesităţile clienţilor firmei. Ne-am dezvoltat mult în ultimii ani. Pentru că am pus mereu preţ pe calitate, am investit continuu în echipamente de ultimă generaţie și am oferit clenţilor noștri perfecţiunea detaliului din print. Am câștigat respectul și fidelitatea lor. Avem, de ceva ani, colaborări extraordinare cu firme mari din București și suntem nelipsiţi ca partaneri din multe proiecte ale antreprenorilor din capitală. Venirea noastră aici este practic un răspuns al nevoilor lor în materie de print. Ne-am dorit să fim mai aproape de clienţii noștri”, spune Alexandru Ionuţ Anca, manager Princenter.ro.

P2-300x208

Tipar la cele mai mari rezoluţii din industrie

Firma nu a fost relocată, ci a fost deschis un centru de print cu totul nou, modern, cu ultimele modele de imprimante apărute pe piaţă, marca Mimaki, unul dintre cei mai mari producători de aparatură de print din lume și cel mai important aliat al Printcenter.ro. Toate echipamentele centrului din București sunt vârfurile de gamă ale producătorului japonez. Sunt echipamente pentru toate nișele din industrie: real solvent, solvent UV, latex, UV cu cerneală rigidă sau flexibilă. Capacitate de print 5.000 mp/zi roll2roll și 900 mp/zi flatbed la cea mai mare rezoluţie din industrie. „Tipărim indoor/outdoor la cele mai mari rezoluţii din industrie și la cea mai mare viteză, tipărim material pentru hypermarket-uri: indicatoare de raft, semnalizatoare, roll-upuri, afișe, bannere, wobblere, materiale rigide. Tipărim pe materiale rezistente la apă, umiditate, temperaturi joase, așa cum sunt cele pentru vitrinele frigorifice. Avem soluţia completă de print pentru retail-fmcg și nu numai”, mai spune Alexandru Ionuţ Anca.
Ce înseamnă mai bine de două luni de tipar Princenter.ro în București? Cel mai mare centru de print HD roll2roll și flatbed. din capitală și Loreal, Lego sau Telekom printre proaspeţii clienţi mulţumiţi.

P3-800x440

CONTACT: Sibiu, str. Turismului, nr. 4, tel.: 0369.101.406, 0369.101.506, București, Str. Acordului nr. 6-8, e-mail: office@printcenter.ro, www.printcenter.ro

noiembrie 4, 2014

caută

Articole, Evenimente, Produse, Cariere, Producători Sibieni

Joburi în Sibiu

DESCRIERE\r\n\r\n\r\nSC SOMA SRL angajează lucrător necalificat în domeniul salubrității, pentru postul de înc...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru:...
Avem nevoie de forțe noi și oameni noi cu inițiativă în echipa noastră. Avem posturi disponibile pentru ...
Cu 119 ani de succes în automotive, 40 de locaţii internaţionale şi 50.000 angajaţi, Kromberg & Schub...
Soma Sibiu angajează! Căutăm șoferi profesioniști și șoferi profesioniști cu atestat pentru automacara...
\r\n Salariu de incadrare fix\r\n Bonusuri performanta/productivitate\r\n Tichete de masa de 20 lei/zi\r\n Prime d...
Principalele responsabilitati:\r\n\r\n Verifica semifabricatele si produsele finite din punct de vedere calitat...
Principalele responsabilitaţi:\r\n\r\n Operarea echipamentelor de productie\r\n Verificarea calitatii produsu...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie res...
Cum ar trebui să fie această persoană ca să fie și ea și noi mulțumiți de colaborare?\r\n\r\n Să fie org...