SIMPA – „Am crescut datorită vouă și cu voi, de aceea vă mulţumim, dragi sibieni!”

SIMPA – „Am crescut datorită vouă și cu voi, de aceea vă mulţumim, dragi sibieni!”

Simpa este o firmă sibiană cu tradiție de peste 40 de ani, care s-a născut din necesitatea de a asigura pâinea cea de toate zilele și care s-a dezvoltat în ultimii ani potrivit cerințelor și pretențiilor consumatorilor, ajungând o firmă complexă, cu o gamă variată de produse. Cu un accent deosebit pe metodele tradiționale și în același timp conectându-se rapid și permanent la tehnologiile moderne, zi de zi răspunde celor mai exigente gusturi, oferind totodată siguranța produselor prin certificarea în sistem de management al calității și de siguranță a alimentului de către un organism internațional. O firmă care oferă sibienilor de la pâinea de calitate sau patiserie caldă la platouri cu prăjituri de casă, torturi, specialități, Candy bar, impuse de evenimente speciale cum sunt nunțile sau botezurile.

Unul dintre cele mai vechi și mai apreciate branduri sută la sută sibiene este Simpa. Istoria firmei începe în anul 1967. Totul a plecat de la ideea de a oferi sibienilor, zi de zi, pâine de calitate și de a lansa pe piață cele mai bune produse. Astfel, de mai bine de 40 de ani, Simpa produce pâine fără conservanţi sau aditivi, folosind materii prime locale și valoroasa tradiție a brutarilor sibieni. Prin investițiile realizate în linii de patiserie, dar și într-un laborator de cofetărie modern, gama de produse s-a diversificat foarte mult, pentru a oferi satisfacție și a răspunde celor mai exigente cerințe. Astăzi, Simpa produce peste 80 de sortimente de pâine şi produse de panificaţie, peste 60 de produse de cofetărie, dar și produse de fast-food. S-au specializat în realizarea torturilor de nuntă sau botez și au creat, fără să renunțe la tradiții, produse unice pe piața sibiană. Simpa reușește să păstreze un echilibru între modern și tradițional. Și-au schimbat utilajele, dar au păstrat iscusința brutarilor. Și-au lărgit aria de produse, dar au păstrat dragostea pentru rețetele naturale. În oricare dintre cele 20 de magazine întâlnim acelaşi personal serviabil, pregătit să ajute. La Simpa, fiecare din cei 200 de angajaţi contează, sunt trataţi cu respect, cu același respect și amabilitate tratându-şi şi clienţii. „Avem un personal valoros, format în timp, oameni responsabili și conștienți de importanța fiecărui client, care-și folosesc cunoștințele și priceperea pentru a oferi cât mai multă bucurie și mulţumire acestora”, spune directorul firmei.

Ingrediente naturale și produse unice

Principiile fimei se regăsesc în produsele Simpa, fie că vorbim de pâine, de produsele de patiserie proaspete, unele fiind coapte la fața locului, cum sunt covrigii brașoveni sau pateurile cu diferite umpluturi, de produsele de cofetărie, de gustări cum sunt sandwichurile sau de cozonaci și checuri. Simpa a conceput și produse unice sau benefice pentru sănătate. Vorbim aici despre pâinea bavareză, săracă în calorii, despre pâinea de secară, o bogată sursă de magneziu, painea hipoglucidică, cu un conţinut redus de glucide, benefică persoanelor care urmează un regim alimentar, și pâinea rustic, preparată din făină neagră de grâu şi făină de malţ cu un aport bogat în fibre și vitamine. În momentul de față, un produs care se bucură de suces este tortul de nuntă. Cu mult suflet şi dăruire se obține modelul de tort perfect. Se adăugă detalii, se creează texturi, se îmbină culori, se combină decoraţiuni, iar finalul este uimitor. Astfel tortul devine un „moment delicios” şi o amintire de neuitat pentru miri şi invitaţi. Sibienii s-au arătat încântați atunci când au ales Simpa ca partener în cadrul evenimentelor speciale din viața lor. Mulţumirea acestora s-a reflectat în recomandarea produselor și serviciilor către apropiați.

Şos.Alba Iulia nr.70, Sibiu, România
Tel: 0040 269 229616
Email: office@simpasibiu.ro
Relații evenimente la tel:
0786-157631 sau email

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?