Sitemani, muștar și sosuri de cea mai bună calitate

Sitemani, muștar și sosuri de cea mai bună calitate

În anul 1992, la Brașov se înfiinţea­ză compania Sitemani, iar 7 ani mai târziu începe producţia de codimente. Primul produs fabricat este muștarul. „Reţeta de la care am pornit a fost una tradiţională, ce stă, de altfel, la baza tuturor produselor fabricate de noi astăzi. Primul spaţiu de producţie a fost realizat la Sibiu”, își amintește Marius Teodor Șari, director general Sitemani SRL. Reţetele tradiţionale și ingredien­tele de cea mai bună calitate stau și astăzi la baza succesului de necontestat al produselor. La acestea se adaugă și siguranţa consumatorilor, pe care Sitemani pune mare accent. Muștarul „Mustardino” este un adevărat etalon pe piaţa de profil din ţara noastră.

MUSTARDINO-LOGO-300x69
La marginea orașului Sibiu, departe de sursele de poluare, pe un teren de 10.000 de metri pătraţi, compania a ales să se dezvolte. A fost construit un spaţiu destinat producţiei, dodat cu toate facilităţile necesare. Au fost achiziţionate utilaje noi, de la producători de renume, în vederea creșterii capacităţii de producţie și a diversificării gamei de produse. Astfel s-a asigurat, în același timp, calitatea și siguranţa produselor. „Au fost nenumărate momente importane în istoria companiei, dar esenţiale consider două dintre ele: fabricarea primei șarje de muștar și inaugurarea unui spaţiu de producţie, construit la standardele Uniunii Europene. Astfel, în anul 2008, Sitemani a demarat producţia de sosuri de maioneză și ketchup. Am fost, de asemenea, primul producător din România care a realizat sigilarea ambalajului de material plastic pentru muștar”, spune Marius Teodor Șari. În România, cota de piaţă a firmei Sitemani este una ridicată, în unele zone fiind de peste 50%. Produsele ajung la consumatori și prin cele mai mari și cunoscute lanţuri de magazine, precum Carrefour, REWE, Auchan, Kaufland, Cora, Profi, Lidl și Metro.

Certificare IFS
(International Food Standard)

SIT2-300x418De multe ori, succesul unei afaceri stă în reinventare. Să fii mereu în pas cu cerinţele clienţilor. Activitatea de bază pentru Sitemani a fost și rămâne producţia de muștar. Însă, compania a decis și fabricarea unor produse noi. Astfel, se realizează și produse în sistem Private Label, pentru marile lanţuri de retail, cu care există o bună colaborare. Sitemani deţine mărcile înregistrate Mustardino, Yoky și Casa. „Pe lângă muștar, acum producem maioneză și sosuri de maioneză, sosuri pe bază de tomate, dar și zacuscă. Indiferent însă de marcă sau sortiment, produsele sunt realizate în ace­leași condiţii de calitate și siguranţă a alimentelor. În acest sens, Sitemani a implementat unul dintre cele mai înalte standarde din industria alimentară: Standardul IFS. De curând, acesta a fost re­certificat conform ultimei sale versiuni”, a adăugat directorul general Sitemani.

În curând și în America.

Calitatea produselor Sitemani este certificată și de impactul pozitiv avut pe piaţa din străinătate. Produsele sunt exportate pe marile pieţe ale Europei de vest, în ţări ca Germania, Marea Britanie și Spania, iar în curând Sitemani va ajunge cu produsele sale și pe pieţele din America.
Pe viitor, societatea își propune să investească în modernizarea și creșterea capacităţii de producţie Sitemani, în fabricarea de produse noi, dar și să acceseze, într-un mod personalizat, piaţa Horeca. „Ne-am propus să accesăm această piaţă prin ambalarea produselor Sitemani în concordanţă cu cerinţele clienţilor. Acest lucru ne conduce către două direcţii: ambalarea de produse pentru o utilizare individuală unică în restaurante și localuri fast food, dar și ambalarea în recipienţi mari, pentru produsele folosite în bucătăriile restaurantelor. De asemenea, avem în plan dezvoltarea unui proiect pentru marii consumatori HORECA în sistem Private Label, cu produse la cerere, atât din punct de vedere al gustului, cât și al ambalării”, încheie Marius Teodor Șari, director general Sitemani.

Portofoliul de produse Sitemani
• Muștar: extra, dulce, cu hrean, iute, cu piper și cu boabe;
• Sosuri pe bază de tomate: ketchup, sos de pizza;
• Maioneză și sosuri de maioneză condimentate: sos de usturoi, pastă
de usturoi, sos Cocktail;
• Pastă de tomate și bulion;
• Zacuscă.

SIT3-800x403

CONTACT: tel: +40.269253231, tel/fax: +40.269239306, email: office@sitemani.ro, www.sitemani.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?