Stefanini, (Re)Inventează-ți cariera.

Stefanini, (Re)Inventează-ți cariera.

Stefanini este un furnizor global de IT, cu peste 86 de birouri în 33 de ţări. Fondată în 1987 de Marco Stefanini, compania și-a început activitatea ca furnizor de training în domeniul IT. Astăzi, numărând aproape 20.000 de angajaţi, Stefanini oferă servicii IT în regim de externalizare, incluzând management și suport de aplicaţii, gestionare de infrastructură IT și furnizare de personal în zona IT către peste 600 de clienţi din jurul lumii.
În ciuda extinderii sale rapide, Stefanini este o afacere de familie ce a reușit să men­ţină acest sentiment în toate filialele sale. Cultura companiei este orientată spre inovare și centrată pe client, provocarea noastră zilnică fiind găsirea modalităţilor prin care putem adăuga valoare pentru clienţi, angajaţi, acţionari și societate. Acest lucru este posibil prin inovare constantă în cadrul tuturor liniilor noastre de servicii.

STEF1-300x64

STEF3În Stefanini, inovaţia înseam­nă creativitate, productivitate, investirea în noi abordări și dezvoltarea echipei pentru a atinge rezultate înalte în ceea ce privește calitatea. Programele noastre de carieră au făcut posibilă creșterea multor angajaţi în interiorul companiei, unii dintre aceștia dezvoltându-și abilităţile din poziţia de IT Support Analyst, spre Project Manager, Quality Specialist sau Trainer.
Proiectele Stefanini acoperă servicii în 35 de limbi diferite, fapt ce adaugă diversitatea ca o caracteristică a companiei. Pe lângă dezvoltarea abilităţilor lor, angajaţii Stefanini evoluează și în plan personal datorită relaţiilor zilnice cu diferite culturi, abordări, limbi și medii.
Mai mult decât o slujbă, Stefanini oferă angajaţilor săi o aventură unică și valoroase oportunităţi de dezvoltare. Cu o rată de retenţie de 89%, este evident că angajaţii Stefanini găsesc numeroase satisfacţii la locul de muncă.

STEF4-300x249

Stefanini își concentrează mai mult de jumătate din forţa de muncă europeană în România. Numai la sediul central din București există o echipă formată din peste 900 de angajaţi, ce lucrează în două linii de servicii diferite: serviciile de infrastructură si suport și cele de dezvoltare de aplicaţii.
În 2008, Stefanini a dorit să își extindă activitatea în România și a ales Sibiul ca loc ideal de a-și plasa cel de-al doilea sediu. Pornind cu 25 de angajaţi în 2008, filiala a crescut rapid la 150 de profesioniști IT ce deservesc o multitudine de clienţi din industrii variate (automotive, farmaceutică, producţie etc).
Echipele din Sibiu oferă servicii de suport IT în șase limbi diferite, accentul punându-se pe limba germană, lucru care conduce uneori spre asumarea de responsabilităţi în afara ţării și șansa angajaţilor interesaţi să lucreze într-un oraș sau o ţară diferită.
Având în vedere expansiunea Stefanini din România, suntem în căutare de oameni ce își doresc să înveţe și să împărtășească pasiunea pentru IT. Dacă ești interesat de un loc de muncă dinamic, plin de entuziasm, orientat spre munca de echipă, Stefanini îţi oferă mediul profesional căutat.

STEF31-300x171

Știai că…?

STEF4Stefanini Sibiu are o rată aproape egală de colegi și colege? (47% femei, 53% bărbaţi)

Media de vârstă în cadrul Stefanini Sibiu este de 26 ani?

Institutul Stefanini finanţează traininguri pentru adolescenţi și adulţi, în Brazilia, pentru a promova dezvoltarea umană, socială și economică prin implementarea și susţinerea activităţilor educaţionale?

Unii angajaţi Stefanini livrează săptămânal mâncare caminelor de bătrâni și persoanelor cu handicap?

Stefanini încurajează și sponsorizează constant participarea angajaţilor la evenimente de caritate și sport?

Stefanini are colaborări mai lungi de 10 ani cu peste 50 dintre clienţii săi?

CONTACT: Calea Dumbrăvii 24, Royal Business Center, etaj 4, 550324 Sibiu, România, e-mail: jobsro@stefanini.com, telefon: 021 201 2303

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?