SUPER MAMMA, o carieră bine preparată

SUPER MAMMA, o carieră bine preparată

SM-LOGO-300x42

Super Mamma este un restaurant cu servire rapidă, o companie cu capital privat integral sibian. Cu o tradiţie de peste 10 ani, astăzi numără peste 100 de angajaţi în cele patru locaţii ale sale din str. Dr. I. Raţiu, Calea Dumbrăvii, Parcul Astra și Bd. N. Bălcescu.
Super Mamma are în echipă tineri veniţi de pe băncile școlii pe care îi ajută să se formeze, oferindu-le oportunitatea unui loc de muncă și cea a unui viitor de succes. Mulţi dintre managerii restaurantului au pornit de jos. Prin muncă și seriozitate au avansat, ajungând astăzi manageri de restaurant. Poveștile lor vorbesc de la sine și pentru oricine are urechi să le asculte, ele pot deveni lecţii de viaţă.

Bogdan Băilă, 23 ani, manager Super Mamma Parcul AstraBOGDAN-300x200

Hobby:
Îmi place sportul și sunt cinefil.

Lucrez la Super Mamma din septembrie 2013. Am început ca preparator, iar după 2 luni știam să lucrez pe majoritatea posturilor din locaţie, fie că era vorba despre postul meu sau cel de la grătar, marfă, curăţenie, vase ori să fac baghete. M-am implicat și am încercat să învăţ cât mai multe. Am ajuns să lucrez la casierie și să-i coordonez pe cei din jurul meu. În felul acesta, superiorii mi-au propus să devin șef de tură. Am simţit că eforturile mele sunt apreciate. Eram atent la tot ce se întâmpla la locul meu de muncă, de la preparate, la ordinea de pe mese și, în același timp, îi învăţam pe colegi să lucreze eficient. De curând am fost numit manager.

Marius Lia, 27 ani, manager Super Mamma Parcul AstraMARIUS-300x199

Hobby:
Îmi plac mașinile, pescuitul și, bineînţeles, bucătăria.

Totul a început într-o frumoasă zi de vară. Era luni, 3 august 2009. Prietenul meu cel mai bun lucra la fostul Big Mamma, pe str. Dr. I. Raţiu și mi-a spus că au nevoie de un băiat la kebap. Mi-a surâs ideea de a face niște bani de buzunar pe timpul verii, așa că m-am angajat cu gândul de a lucra 2-3 luni până încep facultatea. Postul pe care l-am ocupat a fost de preparator de produse semifabricate. Programul flexibil mi-a permis să lucrez și în timpul facultăţii. M-am implicat și am avansat în funcţia de șef de tură. Așa am ajuns să coordonez echipa, iar de trei ani, sunt manager de restaurant.

Romeo Diaconu, 27 ani, manager Super Mamma RaţiuROMEO-300x200

Hobby:
Îmi place fotbalul și călătoriile.

Lucrez la Super Mamma din decembrie 2008. Primul post ocupat a fost ajutor ospătar. Prin muncă, am demonstrat că pot mai mult și am primit mai multe atribuţii, rezultatul fiind avansarea mea ca șef de tură. Am început prin a-mi coordona colegii, luând decizii care au dus la rezultate bune. A fost un impuls pentru ambiţia de a-mi dori un post mai bun. În prezent sunt șef restaurant. Nu este ușor și sunt multe lucruri noi de învăţat.

Doina Dragomir, 50 ani, bucătăreasă Super Mamma BălcescuDORINA-300x241

Hobby:
Îmi plac plimbările.

Lucrez la Super Mamma de peste 7 ani. Am început la spălat vase, apoi, după 3 ani am ajuns ajutor de bucătar. Meseria mea de bază este cea de confecţioner. Am învăţat să gătesc din plăcere. Pentru că am dat dovadă de îndemânare, am urmat un curs de specialitate pentru bucătari, pe care l-am absolvit cu nota 10. Am fost promovată în funcţia de bucătar. Gătitul s-a transformat într-o pasiune pentru mine.

Mărioara Chivulescu, 56 ani, bucătăreasă Super Mamma BălcescuMARIOARA-300x203

Hobby:
Îmi place să citesc.

Lucrez la Super Mamma de 9 ani și 3 luni. Începutul a fost mai greu, dar, după o perioadă de timp, acumulând experienţă, am ajuns să gătesc cu plăcere pentru clienţii noștri. Îmi place ca lucrurile să iasă bine și pun suflet în ceea ce fac.

Facebook/Super Mamma • www.supermamma.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?