Swoboda Hartmann România totul începe cu dezvoltarea

Swoboda Hartmann România totul începe cu dezvoltarea

Grupul Swoboda Hartmann este o companie globală cu 8 locaţii de producţie distribuite în 5 ţări, de pe 3 continente. Grupul este specializat pe fabricarea de piese și accesorii pentru autovehicule. Având o experienţă certificată din toate punctele de vedere pe piaţa automotive și cu sisteme de fabricaţie performante, Grupul Swoboda Hartmann se numără printre companiile de top din lume, pe gama lor de produse. Fabrica de la Cisnădie a fost ridicată în anul 2004, iar astăzi se întinde pe 6.200 mp și are peste 500 de angajaţi.

În anul 2013, Hartmann Exact și compania Swoboda s-au unit. Deși teoretic vorbim despre o istorie recentă, practic experienţa celor două companii este dată de zeci de ani de existenţă pe piaţa automotive. De exemplu, prima menţionare a companiei Swoboda a fost în anul 1947, atunci când Max Swoboda înfiinţează Textil GmbH, în localitatea Wiggensbach. În 1961, aceasta își face intrarea în industria automobilelor, prin asamblarea de cabluri. Din acel moment, compania lasă paginile istoriei sale să se scrie de la sine, prin perseverenţă, profesionalism, dezvoltare și proiecte de succes, ajungând astăzi unul dintre coloșii din domeniul lor de activitate.
Firma Eduard Hartmann și-a început existenţa în Germania, în 1936. Primele sale piese nu au avut de a face cu automotive: mânere de poșetă și instrumente de scris din categoria premium. Primul comutator Hartmann cu contact magnetic a fost produs în 1945, pentru ca 1966 să aducă debutul în automotive.
În anul 2013, când cele două companii s-au unit, spaţiul de la Cisnădie a fost repartizat grupului Swoboda KG din Wiggensbach, ducând mai departe tradiţia unei strategii inovative.
Povestea firmei din Cisnădie începe în anul 2004, atunci când compania Hartmann decide înfiinţarea unei fabrici în România. Își începe activitatea în același an, sub numele de Eduard Hartmann România SRL, cu o echipă de 27 de angajaţi. Astăzi, compania Swoboda Hartmann din Cisnădie deţine 6.200 de mp, cu o hală de depozitare și livrare, o clădire de birouri și o hală de producţie, având peste 500 de angajaţi.
Fabrica de la Cisnădie se concentrează pe procese de montaj manuale și semiautomate, cu verificări conexe pentru senzori de nivel, de poziţie, de pedală, de cutie de viteză sau aplicaţii pentru Cabrio, centuri de siguranţă și dezactivatoare de airbag. Săptămânal, la Cisnădie se fabrică circa 750.000 de produse.

Dacă vrei să clădești viitorul, trebuie să fii activ în prezent

Activitatea companiei Swoboda Hartmann este certificată după toate normele industriei automotive. Compania a sărbătorit anul acesta 10 ani de operaţiuni pe piaţa automotive, timp în care au demonstrat că sunt specialiști în producţia de piese de mare precizie din metal și plastic pentru electronică automotive, în special pe tehnica de măsurare magnetică.
Obiectivele companiei sunt axate pe tehnologia vehiculelor și susţinute de o cooperare directă cu producătorii de automobile, pentru garanţia obţinerii unui produs optim, special creat pentru a se plia pe cerinţele clienţilor.
Succesul companiei Swoboda Hartmann și siguranţa soluţiilor oferite este dată, în mare parte și de personalul angajat, mulţi dintre ei loiali companiei, încă de la început. Ei sunt cei tineri, dedicaţi, harnici și motivaţi profesional, care oferă excelenţă produselor, prin idei neconvenţionale, prin expertiza în profunzime și prin dorinţa lor de a fi cei mai buni. În acest sens este îndreptată și viziunea companiei, obiectivul principal fiind acela ca și în viitor, pe sectoarele de producţie de senzori, mecatronică și electronică să fie cei mai buni.

CONTACT: Str. Selimbarului Nr. 111, 555300 Cisnădie, România, Tel.: +40 (0)269206 172, www.hartmann-exact.de, www.swoboda.de

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?