TRANS GLOBUS, Transport intern și internațional în Europa.

TRANS GLOBUS, Transport intern și internațional în Europa.

Trans Globus se află pe piaţa transporturilor de marfă din Sibiu încă din anul 1993. O companie specializată pe transport intern și internaţional de marfă, cu experienţă în domeniu, ale cărei rute acoperă întreaga Europă.
Ruta de bază, însă, este România-Germania și retur. Indiferent dacă este vorba despre Trans Globus în calitate de expeditor sau de transportor, serviciile firmei s-au ridicat la așteptările fiecărui client în parte. Cu un departament de expediţii bine structurat, fiecare comandă este tratată cu serioazitate, marfa este transportată în deplină siguranţă și timpii de livrare sunt respectaţi cu stricteţe. Gama diversificată de clienţi a permis celor de la Trans Globus să-și specializeze permanet serviciile și să se adapteze fiecărei comenzi în parte. Datorită colaborării cu mari case de expediţii din Europa, profesionalismul și acurateţea serviciilor nu pot fi puse la îndoială. Camioanele puse la dispoziţie de Trans Globus sunt camioane cu prelată Mercedes Benz Atego 815 și 818.

TR1-300x216

TR3Cu o echipă competentă, flexibilă și dinamică, permanent în contact cu partenerii și clienţii, Trans Globus este gata în orice monent pentru a rezolva necesităţile de transport ale acestora. De asemenea, oricând puteţi intra în contact cu angajaţi competenţi care pot da răspunsurile necesare pentru pregătirea unui transport, în ţară sau pe teritoriul Europei.

CONTACT: Sibiu, tel.: 004 0722 271 170, fax: 0040 269 23 20 55, e-mail: lkw@trans-globus.ro www.trans-globus.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?