A treia ediție Produs în Sibiu s-a încheiat!

A treia ediție Produs în Sibiu s-a încheiat!

Cea de-a treia ediţie a campaniei „Produs în Sibiu” a ajuns la final

În urmă cu 3 ani am decis să demonstrăm cât de important este să arătăm că avem o economie locală în plină dezvoltare și cât de mare este aportul nostru, al fiecăruia în parte, la acest proces benefic tuturor. Din acest crez s-a născut campania „Produs în Sibiu”, un proiect prin care am demonstrat că puterea de a ţine economia la un nivel ridicat, de a dezvolta firme și de a crea locuri de muncă stă doar în puterea nostră. Avem firme care produc la o calitate impecabilă și cu precizie produse ce sunt vândude pe marile pieţe mondiale și firme care creează și fac produse tradiţionale, sută la sută sibiene. Sunt companii care au dat dovadă de respect faţă de sibieni, prin calitatea produselor lor.
În fiecare ediţie a ziarului nostru am prezentat companiile care produc în plan local, cu ce produse și planuri de cariră se adresează sibienilor. Tinerii din liceele sibiene au aflat de la noi, în timpul orelor de dirigenţie, ce oportunităţi le oferă aceste companii pe piaţa locurilor de muncă, în vederea formării unei cariere.
Campania „Produs în Sibiu” a susţinut și marile evenimente culturale care au avut loc în ultimele luni în Sibiu. Este vorba despre „Baletul pe gheaţă”, „Târgul de Crăciun”, „Șlagărele României”, „Mozaic Jazz Fastival”. Nu a lipsit nici catalogul „Produs în Sibiu”, cu un nou format mai dinamic și mai modern, de această dată, tipărit și în limba engleză. Pe întreg parcursul anului catalogul va fi prezent la marile Târguri de Turism atât din ţară și din străinătate, alături de broșurile și cataloagele de prezentare ale orașului Sibiu.
Prima ediţie a campaniei „Produs în Sibiu” a avut loc în anul 2012. Acestă a treia ediţie s-a desfășurat în perioada 20 septembrie 2014 – 15 martie 2015. Este o campanie de suflet, un proiect care urmăreşte implicarea şi responsabilizarea cetăţenilor pentru creşterea consumului de produse locale, recunoaşterea valorilor Sibiului, precum şi conştientizarea populaţiei asupra puterii pe care o deţine în dezvoltarea economică şi culturală a oraşului. Trebuie să fim conștienţi că doar împreună putem dezvolta societatea în care trăim, alegând să consumăm produsele fabricate în Sibiu. Să nu uităm că gesturile mărunte scriu istorii măreţe!
Și tu ești sibian!

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?