TRIUMPH IMEX S.R.L, povestea unei afaceri

S.C. TRIUMPH IMEX S.R.L. începe ca o firmă mică, însă cu principii și valori bine stabilite, ce au constituit o bază solidă pentru atingerea unor standarde cât mai înalte, prin forţe proprii. Și s-a reușit! Astăzi este o companie cu capital privat 100% românesc și cu o vastă experienţă în importul și distribuţia la nivel naţional a produselor de birotică, papetărie, consumabile IT, media, tipar și producţie publicitară, echipamente și consumabile igienă și curăţenie, echipamente de protecţia muncii și jucării. Este una dintre firmele cu renume pe piaţa locală și cu un cuvânt de spus pe piaţa transilvăneană și chiar naţională.

S.C. TRIUMPH IMEX S.R.L. ia fiinţă în anul 1994 ca „afacere de familie” având în primă fază trei asociaţi. Se deschide un magazin pe str. Faurului, nr. 13, în care se comercializează marfă electro-casnică de import și îmbrăcăminte. După un studiu de piaţă elocvent, în anul 1998 domeniul de activitate al firmei se schimbă din comerţ cu amănuntul, în comerţ specializat, cu produse de papetărie, birotică, consumabile şi jucării. Alegerea a dus firma pe o linie ascendentă, iar de la magazinul de pe strada Faurului s-a ajuns, în anul 1999, la deschiderea unui stand în Euromarket Sibiu. Aproximativ 3 ani mai târziu un incendiu distruge standul și pune la încercare cursul afacerii. Numele de TRIUMPH, se dovedește a nu se fi ales întâmplător și pentru că succesul nu înseamnă neaparat rezultatul final, ci determinarea cu care ajungi să-ţi vezi dorinţa împlinită, asociaţii nu au renunţat. Societatea a deschis un depozit en-gross în Sibiu, pe str. Plugarilor, iar numărul angajaţilor s-a dublat. În anul 2004 compania rămâne condusă de un singur asociat, prin cumpărarea acţiunilor de la ceilalţi doi acţionari.

T4T3

Chiar dacă s-au făcut mişcări de capital, societatea nu și-a schimbat statutul jurdic. Ștafeta însă a fost ridicată, iar nivelul obiectivelor a fost înălţat. Spaţiul de birouri și depozitare s-a tot schimbat, în funcţie de necesităţile tot mai mari ale firmei, ajungând ca în 2014 S.C. TRIUMPH IMEX S.R.L. să aibă propriul sediu pe strada Măgheranului nr. 44, alături de un depozit nou, de 600 mp, pe strada Distribuţiei. În clădirea de pe strada Măgheranului se regăseşte cel mai mare showroom de produse de birotică, papetărie, consumabile, echipamente de protecţia muncii, jucării… și lista poate continua, precum şi birourile firmei. Cu aliură de slogan, însă unul foarte adevărat, firma Triumph Imex oferă soluţii complete pentru biroul, magazinul sau compania dumneavoastră!

T5

S.C. TRIUMPH IMEX S.R.L. se dezvoltă și pe plan naţional

Evoluţia firmei a avut loc pe mai multe planuri. În primul rând se dezvoltă în Sibiu, iar în paralel depășește graniţele judeţului. În anul 2005 se deschid sediile de la Râmnicu Vâlcea și Baia Mare, în 2008 la Târgu Mureş, în București, depozitul în anul 2009 și Librăria în 2013, iar sediul din Sebeș în anul 2014. Astăzi, compania are un număr de 37 de angajaţi, peste 1.200 de clienţi și peste 300 de furnizori interni și externi. Firma vinde la acest moment papetărie – birotică, consumabile IT, articole promoţionale, echipamente şi consumabile pentru igienă și curătenie, protecţia muncii și jucării. Produsele ajung atât în marile lanţuri de magazine (Kaufland, Profi), în lanţurile de librării (Librăriile Alexandria, Compania de Librării Bucureşti), cât şi în librăriile şi magazinele mai mici din Sibiu şi din alte oraşe. De asemenea, o parte foarte importantă a portofoliului de clienţi o reprezintă alte companii, care achiziţionează de la pixuri şi cuburi de notiţe până la folii pentru ambalat paleţi, mobilier sau drapele.
Printre partenerii TRIUMPH IMEX se numără cei de la Xerox, Faber Castell, Herlitz,Pelikan, Centrum, Tesa şi mulţi mulţi alţii.
Dincolo de toate provocările, TRIUMPH IMEX a reușit să-și pună treptat amprenta în domeniul său de activitate și să se identifice cu nevoile clienţilor săi.

T2

CONTACT: Adresa Strada Magheranului, nr 44, tel 0269.214.440 mobil 0729843676 fax 0269.243.981 adresa mail marketing@triumphimex.ro, www.triumphimex.ro