Ultimele trenduri în materie de șeminee la bloc

Ultimele trenduri în materie de șeminee la bloc

Șemineul este în general asociat cu casa și mai niciodată cu apartamentul. Asta din cauza faptului că la bloc, e mai complicat să construiești un coș de fum profesional și nimeni nu urcă lemnele până la etajul 6 al unui bloc ca să se încălzească. Ideea că șemineul este o construcție masivă s-a stins demult și între timp tehnologia a avansat, noi concepte apărând pe piață cu tot felul de îmbunătățiri.

Dar șemineele sunt o gamă largă cu multe tipuri și modele care funcționează pe mai multe tipuri de combustibili. Spre exemplu, dacă ne gândim la încălzirea unui apartament, putem achiziționa un șemineu pe gaz, care are un design atrăgător și arată ca și un șemineu pe lemne, doar că oferă mai mult confort, deoarece nu trebuie întreținut cu așa de mult efort ca și șemineul pe lemne.

Dacă vorbim strict de design, avem la dispoziție șemineele electrice, care au la bază un ecran LED 3D care imită focul din șemineul pe lemne. Un asemenea șemineu este și capabil să încălzească o cameră de aproximativ 37 de mp, dar scopul lui principal este de design.

Un al treilea tip de șemineu care poate fi utilizat la bloc și care este ales de cei mai mulți oameni este bioșemineul sau șemineul pe bioetanol. Se numește așa deoarece bioetanolul este combustibilul pe baza căruia acesta funcționează. Acest șemineu are o flacără reală, ca cea a șemineului pe lemne și chiar există un tip de combustibil care imită și trosnitul lemnelor în foc. Avantajul șemineului bio este că nu necesită coș de fum pentru că nu emană nici fum și nici miros și mai ales faptul că poate fi montat în orice cameră, inclusiv în baie. Bineînțeles că și acest șemineu este în principal de design, el nefiind conceput să încălzească o cameră, ci pentru designul atrăgător și ambianța creată de flacăra reală.

Dacă stai la bloc și te gândești ce piesă lipsește din livingul tău, atunci trebuie să vezi unul din șemineele noastre. Producem și comercializăm de peste 15 ani, iar experiența ne recomandă să îți construim un șemineu calitativ și durabil în jurul căruia să te aduni cu familia în serile ploioase sau mai răcoroase.

Pentru întrebări și oferte de preț, sună-ne la numărul 0769 070 263, vizitează-ne pe Calea Șurii Mici la nr. 68 sau intră pe site-ul nostru www.pefoc.ro.

 

 

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?