WITTENSTEIN, în pas cu viitorul

WITTENSTEIN, în pas cu viitorul

Numele WITTENSTEIN se bucură de o reputaţie impecabilă, fiind acea marcă pentru inovaţie, precizie şi excelenţă în domeniul tehnologiei mecatronice de acţionare cunoscută nu doar în Germania, ci în întreaga lume. Produsele de tehnologie avansată, realizate de compania cu sediul central la Igersheim, sunt folosite pentru sistemele sau componentele care trebuie acţionate şi controlate cu precizie maximă. Servo reductoare, servo sisteme de acţionare, mini servosisteme, tehnologie medicală, tehnologie inovatoare de acţionare, sisteme de actuatori rotativi şi liniari, dacă e să numim doar câteva din ele, sunt create, produse şi comercializate de aproximativ 1.900 de angajaţi din toate colţurile lumii.

Produsele comercializate de cele şapte unităţi de afaceri WITTENSTEIN  sunt folosite în robotică, maşini unelte, în industria de ambalaje, manipularea materialelor şi tehnică procesuală, curse de Formula 1, prese de hârtie şi imprimare, tehnologie medicală şi tehnologia structurilor de scenă.

În paralel au fost vizate în mod sistematic nişe de piaţă cum ar fi industria aerospaţială, tehnologia de acţionare în aplicaţii umane şi extracţia offshore de gaze naturale şi petrol sub stratul de gheaţă din Marea Norvegiei.

Cunoştinţele tehnice recunoscute şi tradiţia inovării stau la baza  succesului companiei WITTENSTEIN. Având o orientare fundamentală spre sisteme de acţionare inteligente, mecatronice şi îmbinarea micro şi macro a tehnologiilor,compania continuă să-şi dezvolte fondul know-how-ului şi competenţele. WITTENSTEIN inspiră controlul mişcării şi este un partener nou în electromobilitate eficientă prin sistemele de acţionare electrică. Tehnologiile acestui grup includ în special:

 • Tehnologie inovatoare de acţionare şi de prelucrare, în general
 • Tehnologie de transmisie
 • Tehnologie liniară
 • Electronice
 • Tehnologia motorului
 • Tehnologie de comandă în buclă închisă sau deschisă
 • Tehnologie senzori şi software
 • Tehnologie de simulare

 

Compania stabileşte şi promovează noi tendinţe în crearea, producerea şi comercializarea componentelor. 85% din toate produsele WITTENSTEIN vândute au o vechime mai mică de cinci ani. Din 10 euro, 1 euro este investit în cercetare şi dezvoltare, iar 12% din angajaţi sunt implicaţi în domeniul menţionat.

Având aproximativ şaizeci de filiale şi puncte de vânzare în patruzeci de ţări, WITTENSTEIN este un furnizor unic de soluţii la un nivel de operare global, pentru servo sisteme de acţionare, reprezentat pe toate pieţele şi în toate tehnologiile majore.

 

WITTENSTEIN AG în întreaga lume:

indicatori de performanţă

 

 • Rata exportului: 60%
 • 1.875 angajati în întreaga lume
 • Academia WITTENSTEIN (fondată în 1999)
 • Companii: 60 filiale şi agenţi în 40 de ţări în lume
 • 10% din venitul din vânzări este investit în cercetare şi dezvoltare; 12% din angajaţi sunt implicaţi în activităţi de cercetare şi dezvoltare
 • Rata de pregătire: 13.2%

 

Pasiune în activitate şi respect pentru angajaţi

 

Calitatea şi fiabilitatea produselor WITTENSTEIN sunt asigurate de angajaţii companiei, oricare ar fi ramura lor de activitate. Domeniul de activitate al SC WITTENSTEIN SRL în România este producţia axată pe fabricarea componentelor pentru servo-motoare şi a componentelor pentru reductoare de înaltă precizie, componente mecatronice conform celor mai înalte standarde de calitate. A treia arie de producţie este reprezentată de către linia de montaj pentru reductoare. Pentru execuţia acestor produse este necesar personal calificat în domeniul CNC precum şi în domeniul bobinajului motoarelor

 

Calificare şi re-calificare

 

Avem certitudinea că un angajat pregătit şi conştient de valoarea sa profesională constituie un atu în orice companie, cu atât mai mult în domenii de înaltă precizie, în care talentul şi dăruirea trebuie să fie completate de o calificare temeinică.

WITTENSTEIN investeşte în sistemul dual de calificare şi re-calificare a angajaţilor prezenţi şi a celor viitori. Noi credem atât în prima, cât şi în a doua şansă profesională a unui angajat, motiv pentru care am iniţiat, alături de alte companii de pe piaţa sibiană, şi în parteneriat cu DWS – Clubul Economic German Transilvania, un program de calificare şi recalificare în domeniul activităţii asistate de maşini cu comandă numerică.

Necesitatea acestei investiţii a fost accentuată de lipsa unui program de învăţământ care să permită angajaţilor să fie deja calificaţi în domeniul prelucrărilor prin aşchiere pentru maşinile CNC, în momentul în care aplică pentru un astfel de post.

 

Comparativ cu anul trecut WITTENSTEIN SRL România a înregistrat o creştere a numărului de salariaţi, ajungând în prezent la 51. Dezvoltarea Grupului WITTENSTEIN la nivel mondial imprimă ritmul său de creştere fiecărei filiale. Astfel, în Romania firma este într-un proces de creştere controlată, creându-se in mod constant noi locuri de muncă. În momentul de faţă, în cadrul WITTENSTEIN SRL sunt disponibile următoarele posturi:

 

 

Strungar şi Frezor pe maşini cu comandă numerică (CNC)

 

Profilul Dvs.:

Sunteţi calificat şi aveţi experienţă în domeniul prelucrării prin aşchiere pe maşini CNC, înţelegeţi desene tehnice de execuţie,

Dispuneţi de un simţ dezvoltat pentru procese de aşchiere şi scule aşchietoare pe materiale din oţel şi aluminiu,

Aveţi cunoştinţe solide în tehnica de măsurare,

Sunteţi o persoană motivată şi orientată spre calitate,

În perspectiva dezvoltării profesionale cunoştinţele de limbă germană constituie un avantaj.

 

Domeniul Dvs. de activitate cuprinde:

Utilizarea, controlul şi reglarea maşinilor unelte şi centrelor de prelucrare prin aşchiere,

Asigurarea calităţii pieselor produse,

Urmărirea termenelor de livrare precum şi încheierea comenzilor în timp util,

Pregătirea şi organizarea activităţii precum şi şcolarizarea noilor angajaţi,

Veţi participa la optimizarea procesului tehnologic.

 

 

 

Vă oferim:

Desfăşurarea activităţii într-un loc de muncă modern şi motivant, într-o companie aflată în permanentă dezvoltare.

Salarizare corectă şi atractivă.

Multiple modalităţi de dezvoltare profesională.

Posibilitatea structurării flexibile şi variate a sarcinilor.

Vă sprijinim cu plăcere la o eventuală schimbare de domiciliu.

 

Pentru a aplica la oricare din aceste posturi, vă rugăm să ne trimiteţi CV-ul pe adresa de e-mail: info@wittenstein.ro sau pe fax la numărul: 0269/ 577 413.

 

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?