WITTENSTEIN, în pas cu viitorul

WITTENSTEIN, în pas cu viitorul

În data de 22.09 2014, WITTENSTEIN SRL a sărbătorit, împreună cu conducerea grupului WITTENSTEIN, atingerea scopurilor propuse pentru anul 2013 – 2014.

Viitorul va veni cu progrese continue: „WITTENSTEIN România are mari șanse să ajungă un important punct de producţie al grupului Wittenstein. Noi investim în oameni și căutăm profesioniști, persoane loiale, care reușesc să facă pentru mult timp parte din colectivul companiei. Din acest motiv, noi acordăm o maximă importanţă filosofiei noastre și programelor de perfecţionare continuă a angajaţilor. Noi nu privim angajatul doar ca individ, ci ca parte a familiei sale, pe care o considerăm parte din responsabilitatea noastră.” – aceasta este opinia bordului de conducere al grupului WITTENSTEIN.
Principiile WITTENSTEIN reprezintă o realitate trăită de angajaţi în fiecare zi, fiind compuse din responsabilitate, încredere, deschidere, inovaţie și schimbare. Fiecărui domeniu de activitateb îi imprimăm performanţă, salutăm schim­barea și inovăm nu doar produsele, ci și viziunea noastră.

WITTENSTEIN dorește să își manifeste aprecierea pentru eforturile depuse de angajaţi și pentru loialitatea de care dau dovadă.
Mulţumim tuturor anga­j­­aţilor noștri și mulţumim familiilor acestora pentru că au fost încă o dată alături de noi!

WITT1-800x372

Dacă doriţi să vă alăturaţi echipei noastre, transmiteţi CV
pe adresa: info@wittenstein.ro
În prezent angajăm:
• Strungar şi Frezor pe maşini cu comandă numerică (CNC)
• Bobinator/Bobinatoare

CONTACT: SC WITTENSTEIN SRL, Şura Mică, Sibiu, Tel: +40/269/577 414, Fax:+40/269/577 413, E-mail: info@wittenstein.ro

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?