Astrid Fodor

De ce sunteţi mândră că sunteţi sibian?

Sunt mândră că locuiesc într-un oraş care este încărcat de istorie, marcat în mod pozitiv de tradiţiile şi spiritualitatea etniilor care şi-au găsit aici mediul perfect de co-existenţă. Sibiul este în acelaşi timp un oraş tânăr, care în mod natural îmbină energia unui mediu urban dinamic şi frumuseţea unui oraş istoric emblematic pentru Transilvania. Sunt în egală măsură mândră că sunt un membru al acestei comunităţi pentru că sibienii au demonstrat în numeroase rânduri că ştiu să se implice în proiectele importante ale Sibiului şi au contribuit la succesul acestora.

Care consideraţi că este principalul beneficiu al campaniei „Produs în Sibiu” pentru comunitatea sibiană?

Am fost obişnuiţi de foarte multă vreme să considerăm că produsele noastre, ale românilor, sunt inferioare celor fabricate în alte ţări. M-am bucurat să urmăresc campaniile din ultima perioadă care readuc produsele româneşti în locul pe care îl merită, îndemnând românii să consume produsele interne.
Campania „Produs în Sibiu” a fost ţinitită pe plan local şi m-am bucurat să revăd în paginile ziarului firme sibiene care au produse de foarte bună calitate. Felicit echipa Sibiu 100% pentru această campanie.