Mircea Cazan

Mircea Cazan

De ce sunteţi mândru că sunteţi sibian?


Sunt mândru că sunt sibian pentru că Sibiul este una dintre cele mai prospere centre urbane din România, din toate punctele de vedere: cultural, turistic, economic şi nu numai.
Sunt mândru că sunt sibian pentru că Sibiul înseamnă competenţă, tradiţie, cutume, modernitate, multiculturalism, standard ridicat de viaţă, Sibiul înseamnă oameni harnici cu o ţinută civică ireproşabilă.
Sunt mândru că sunt sibian pentru că Sibiul a fost primul şi singurul oraş din România, Capitală Culturală Europeană şi continuă să fie la acelaşi nivel ridicat de performanţă pe toate palierele: culturale, turistice, economice.

Care considerati ca este principalul beneficiu al campaniei „Produs in Sibiu” pentru comunitatea sibiana?


Promovarea şi alegerea consumului de produse marca Sibiu este o prioritate pentru noi sibienii, şi în acest sens trebuie să fim recunoscători pe deplin faţă de oamenii care pun pe primul loc promovarea, atât a produselor fabricate în Sibiu,cât şi a serviciilor locale sibiene. Prin susţinerea produselor fabricate în Sibiu ne ajutăm pe noi înşine, prin asigurarea unui standard de viaţă mai ridicat.
Să nu uităm ceea ce istoria Sibiului ne arată, că pe segmentul producţiei de mărfuri şi de produse, Sibiul a fost mulţi ani la rând cel mai puternic centru meşteşugăresc din Transilvania şi ţinând cont de competitivitatea existentă până în prezent în Sibiu, de calitatea serviciilor oferite de companiile sibiene, de calitatea oamenilor, şi a produselor pe care aceştia le promovează, Sibiul va reuşi cu succes să se menţină în aceeaşi direcţie de oraş performant şi competitiv.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?