Nicolae Neagu

1. De ce sunteti mandru ca sunteti sibian?
Sibiul este orasul in care am fost adus in aceasta lume, in care am invatat toate formele de scoala ( gradinita, scoala gn.18, liceu O.Goga- primii 2 ani, liceu Gh.Lazar-ultimii 2 ani, Fac.de mecanica- Univ. Lucian Blaga-1983 ) in care m-am casatorit, in care s-au nascut strabunicii, bunicii, copiii si nepotii mei, in care am inceput activitatea profesionala si apoi cea politica, in care am investit si investesc tot ce imi va fi dat posibil a investi, in care am cei mai multi si minunati prieteni, in care am cunoscut multe bucurii, in care am depasit si necazuri, pe care il gasesc cel mai minunat loc din lume.Cu mandria de a fi sibian m-am nascut, cred in Sibiu si in sibieni si nadajduiesc sa-mi pot ajuta in continuare orasul si concetatenii. Iubesc Sibiul si sunt mandru ca sunt sibian-1oo% .

2. Care considerati ca este principalul beneficiu al campaniei „Produs in Sibiu” pentru comunitatea sibiana?
Principalul beneficiu al campaniei ”Produs in Sibiu’,’sper sa fie solidaritatea si unitatea sibienilor pentru tot ce se poate obtine, cu sibieni pentru sibieni si pentru cetatea noastra Sibiu.