Călătorie pe tărâmul jucăriilor, în Cisnădie. “Bubuland”, o afacere inspirată de mezinul familiei

Călătorie pe tărâmul jucăriilor, în Cisnădie. “Bubuland”, o afacere inspirată de mezinul familiei

De sute de ani, numeroși iluștri ai lumii au considerat că jucăriile sunt parte integrantă din dezvoltarea personală a copiilor. De atunci, micile obiecte ce dau bucurie nemărginită celor la început de viață au evoluat și ele, iar astăzi prichindeii pot descoperi o adevărată lume magică alături de jucării. Pe lângă clasicele obiecte de joacă, copiii au prins drag și de leagăne, cu ajutorul cărora pătrund într-o altă călătorie a inocenței. În județul Sibiu există un loc în care jucăriile prind viață după bunul plac al copiilor.

Campania “Produs în Sibiu” a trecut pragul, recent, unor producători locali de jucării, alături de ambasadorul proiectului nostru, medicul de familie Eduard Egri.

“Pentru un copil, jucăriile sunt esențiale. Ele dezvoltă inteligența, manualitatea, simțurile și creează o stare de bine”, spune medicul.

Am ales să cunoaștem mai bine, de această dată, mica afacere din Cisnădie ce aduce zâmbete copiilor încă din primele luni de viață. “Bubuland” realizează handmade, de aproape patru ani, obiecte decorative și piese de mobilier pentru camera celor mici, iar una dintre piesele de rezistență ale atelierului o constituie leagănul ce poate fi amplasat în orice apartament ori casă, pentru ca cei mici să se simtă ca în parc sau în orice alt loc de joacă.

Citește continuarea poveștii pe Sibiu 100%

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?