Cum au luat viață „dulciurile cu personalitate” din Sibiu

Povestea “Torturi Claudia” își are originile peste granițe, când Claudia și soțul ei, Cosmin, lucrau în Spania.

“Ne-am apucat de făcut prăjituri și torturi datorită băiețelului nostru care avea șase luni. Voiam ceva deosebit pentru el. Așa, din tort în tort, am început să facem rețete din ce în ce mai complicate îndeosebi la partea de decor. Mie îmi plăcea să fac dulciuri de mică, doar că nu eram foarte bună la partea de decor. Foloseam rețete de la mama, dar când era să ornez tortul mă împotmoleam. În Spania am avut norocul de a găsi magazine cu tot felul de ustensile. Am cumpărat și mă uitam la tutoriale din America pe Internet. A fost un lucru bun pentru noi, că am început cu lucruri de calitate, cu ustensile de calitate, așa cum vedeam în filmulețele americane. M-au ajutat foarte mult. Am început să fac mulaje, după care am trecut la lucruri tot mai complicate. Am continuat cu ursuleți, mașinuțe, iepurași și așa mai departe. Astăzi, sunt fericită. Mi-am dat seama că acest lucru îmi place foarte mult, mă relaxează”, își începe povestea Claudia.

Citește continuarea poveștii pe Sibiu 100%