Cum poți cumpăra șapte curele și să ai, de fapt, 300

Cum poți cumpăra șapte curele și să ai, de fapt, 300

Fiecare zi începe cu o mică dilemă, atât pentru femei, cât și pentru bărbați: “Cu ce mă îmbrac?”. Ei bine, vestimentația poate fi iute aleasă, însă când vine vorba despre accesorizare indicat este să acorzi o mai mare atenție. Andrei Cristea și Tudor Ciambur, doi tineri ce se cunosc încă de pe băncile liceului, au pus bazele unui mic atelier ce produce curele inedite. Acum patru ani, aceștia au luat decizia să ofere sibienilor și nu numai o gamă largă de produse ce pot fi asortate cu ușurință oricărei ținute feminine ori masculine. Brandul pe care cei doi tineri vor să îl ducă în toată lumea se numește Belt și a pornit din dorința de a completa o piață mai puțin exploatată.

Povestea Belt am descoperit-o alături de Andreea Dobrotă, om de presă și ambasador al campaniei “Produs în Sibiu”.

Andrei este de profesie inginer, iar Tudor avocat. Au terminat acum mai bine de un deceniu liceul, dar prietenia lor a dăinuit, astfel că, acum patru ani, au decis să pornească o mică afacere ce se desfășoară într-un atelier din Șelimbăr.

“Povestea noastră a început în urmă patru ani de zile, împreună cu asociatul meu Tudor Ciambur. Suntem prieteni din liceu. Ideea de a construi Belt a pornit de la faptul de a crea un produs care, în primul rând, să ne reprezinte. Apoi, ne-am dorit să aducem un beneficiu suplimentar pe piața deja existentă în materie de fashion. Astfel, am decis să dezvoltăm curelele cu inserții de lemn. Am dezvoltat ideea produsului aproximativ un an, pentru că ne-am dorit să creăm un concept diferit și cu mai multe funcționalități”, povestește Andrei.

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?