De șapte ani, aduc aici cafea de specialitate de mai multe origini, pe care o prăjesc astfel încât să obțină cele mai bune arome și gusturi. Nici Anda, nici Cătălin nu au pornit din start pe drumul cafelei. Anda a studiat Tehnologia Construcțiilor de Mașini: „Am studiat cinci ani de zile, a fost greu, dar a fost un fel de școală a vieții, m-a format să pot să mă descurc în lumea asta «a bărbaților», ca să îi zic așa. M-a ajutat foarte mult, chiar dacă n-am profesat deloc în domeniul tehnic”. Experiența în domeniul marketing-ului și al publicității a câștigat-o din cursuri online, citind cărți, urmărind ce se întâmplă în diverse alte companii.
Cătălin a făcut un liceu cu profil informatic și apoi Facultatea de Litere. Amândoi au trecut prin mai multe meserii înainte să ajungă în domeniul cafelei. A contat și faptul că au deschis inițial împreună o cafenea într-o librărie din Piața Mică. Acolo a început pasiunea lor pentru cafeaua de specialitate.