NOD, prăjitoria de cafea din centrul istoric al Sibiului

NOD, prăjitoria de cafea din centrul istoric al Sibiului

De șapte ani, aduc aici cafea de specialitate de mai multe origini, pe care o prăjesc astfel încât să obțină cele mai bune arome și gusturi. Nici Anda, nici Cătălin nu au pornit din start pe drumul cafelei. Anda a studiat Tehnologia Construcțiilor de Mașini: „Am studiat cinci ani de zile, a fost greu, dar a fost un fel de școală a vieții, m-a format să pot să mă descurc în lumea asta «a bărbaților», ca să îi zic așa. M-a ajutat foarte mult, chiar dacă n-am profesat deloc în domeniul tehnic”. Experiența în domeniul marketing-ului și al publicității a câștigat-o din cursuri online, citind cărți, urmărind ce se întâmplă în diverse alte companii.

Cătălin a făcut un liceu cu profil informatic și apoi Facultatea de Litere. Amândoi au trecut prin mai multe meserii înainte să ajungă în domeniul cafelei. A contat și faptul că au deschis inițial împreună o cafenea într-o librărie din Piața Mică. Acolo a început pasiunea lor pentru cafeaua de specialitate.

Nod - prăjitorie de cafea
Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?