Sucré, atelierul ce livrează ziua bună încă de dimineață

Sucré, atelierul ce livrează ziua bună încă de dimineață

Ziua bună se cunoaște încă de dimineață, spune o vorbă veche din popor. Și ce alt mod frumos de a-ți începe primele ceasuri ale zilei este dacă nu acela de a-ți îndulci orele cu un desert? Campania “Produs în Sibiu” a poposit, de această dată, la unul dintre cele mai cunoscute ateliere de cofetărie din județ. Nu întâmplător am ales să trecem pragul unei astfel de afaceri în această perioadă, ci  pentru că se apropie 1 Iunie, ziua celor care iubesc cel mai mult dulciurile, respectiv a copiilor. De aceea, este important ca, atunci când vrem să îi răsfățăm, să alegem produse proaspete și de calitate, chiar de “acasă”, din Sibiu, din micile laboratoare ce fabrică bucurie pentru copii, și nu produse ambalate de zeci de zile și venite de peste granițe, regăsite deseori în marile supermarket-uri.

Astăzi, vă prezentăm povestea unuia dintre laboratoarele care aduc zâmbete pe chip de la prima oră. Începe așa… Se iau multe kilograme de entuziasm, se adaugă bun gust, se presară dragoste, iar rezultatul se “bagă” la dospit alături de multă pasiune. Acesta este secretul atelierului de cofetărie Sucré, cunoscut de sibieni drept un loc șic, plin de eleganță și produse de calitate. Mica afacere își are rădăcinile în copilăria Cassandrei Rociu, cea care a pus bazele Sucré acum patru ani, alături de soțul său. Aceasta povestește că nevoia unui astfel de atelier în orașul de pe Cibin s-a născut odată cu fiica sa, când amândouă își doreau să mănânce o prăjitură de calitate, gustoasă și cu ingrediente naturale.

Ca Alice în Țara Minunilor, dar pe Școala de Înot

De cum intri în mica cofetărie de pe strada Școala de Înot din Sibiu, te întâmpină o atmosferă caldă, cu muzică bună și oameni pregătiți să satisfacă poftele culinare oricărui client.

Citește continuarea poveștii pe Sibiu 100%

Scrie-ne!
Cu ce vă putem ajuta?
Cu ce vă putem ajuta?